Cash
čim si tu znači imaš volje, vjerojatno si nešto i pročitao možda pogledao koji video, vidim koristiš hem ili slično, a to znači da si automatski bolji od svih onih koji su: tek počeli, koji dolaze s online klada željni kocke, majmuna koji imaju brdo para i guraju preflop 74o, itd.
Druga stvar imaš premalo ruku kolko sam ja shvatio, da te krene tek za 5 mjeseci imao bi bolji start nego ja, a evo ja se sad borim na nl20.
Trebao si izbjegavat dobre igrače i koncetrirat se samo na loše, ne mislim na izoliranje i slično već doslovno. Neki bi rekli da bi bio dobar trebaš igrat s dobrima, pa igraš ali gledaš ih sa strane i učiš na tuđim greškama, bez monstera ih izbjegavaš, a kako ti se povečava iskustvo dolazi i znanje odnosno i reading abilities, pa polako dodaješ igrače za koje misliš da imaš edge. Andrew Feldman high stakes igrač je jako izbirljiv kaj se tiče toga s kim igra, mnogi ga seru zbog toga, ali on mlati pare.
Ja dok sam beatao nl4 imao sam jedno 20 igrača s kojima nisam igrao, a vjerojatno sam bio bolji, jednostavno nije bilo potrebe kad je bilo ribe za sve.
Čemu god se posvetiš i stvarno radiš na tome, rezultati moraju doći pitanje je samo vremena.
Kaj se tiče SNG-a mnogi su mišljenja da je to odličan način za bildanje rola i iskustvo kod početnika, a cash ne bude nikam otišel tak da je to opet možda bolje.