stoka napisao:Evo da kazem ja nesto u obranu igraca na ovom turniru. Vidim po ovim komentarima da se ovdje na forumu misli da su na tom turniru igrali najveci debili.
--->
Tilt napisao:najjaci play definitvno.. igraju 3-4 handed i lik s btn rejza Q5s do 20k, blindovi 8k/16k. Sb 3beta do 80k, ima jos manje od 80 behind. btn uredno calla i folda flop
nijeeeee debil, pa zna sve oddse sta treba znat, i dobro da pokaze takav skill na televiziji, tako da ovi sto igraju po garazama buyinove do 50kn max, vide kako to rade i veliki dečki na telviziji a ne samo oni, i da je to ubersupercoolagro ispravan potez .
perozelina napisao:A onaj geek koji govori o online igračima je preglup vidi se da je alkoholičar.
Pa online igraci su picke, i svi su geekovi, evo ja prvi, procita sam dvi knjige u zivotu zval su s nesto phil gordon little green book, pola moshman stngo strategy, i evo sa trecu, mindset tako nesto...(ima nas hrpa takvih geekčina primjera po forumu ) oni nisu ludi ko ovi u live, ovi u live vide 100% flopova, igraju preagro, i velike su face, kad igram u casinu pišo mi se uvuće ko kornjača od straha.
Na prvi dio perinog posta da kazem, kako je cudno da je toliko stvari koje se trebalo izrezat nije izrezalo, strah me iti pomislit kolko se toga potrebnog onda izrezalo i na sta bi to licilo da se nije izrezalo.
Na drugi dio:
Ako vam se stvarno radi nesto kvalitetno i sto ima smisla, zasto nebiste skupili volju i zelju i doveli najvece cash igrace u hrvata, i napravili ovo sto ste neki dan.
Kao prvo dovest dobre turnirske igrace i snimit ih kako igraju turnir bi sasvim sigurno nasoj radikalnoj, pokeraski retardiranoj, naciji koja ne prizna nista osim agresije sa svim zakonima pot i implide oddsa sa Q5, bilo DOSADNO.
Ko drugo, cash igra, istinskih velikana hrvatskog pokera bi sigurno bila zanimljiva našem skromnm puču, dovest za jedan stol predstvanike navjecih poker siteova, foruma u hrvatskoj, najbolje cash igrac, mislim da bi bio poker boom, a ne ova lakrdija koja se mogla vidjet na TV.
Kad bi ljudi gledali na TV, uzmimo za primjer, robu/pušku ili nekog drugog predstavnika foruma, i shvatili da mogu doc na poker forum, postavit pitanje o NL2, i da ce od istog dobit odgovor, mislim da bi to tek bio poker boom. (Ne zelim da se iko osjeca prozvanim, dati igraci su dani ko hipotetski primjer )
U hrvatskoj ima ljudi voljnih za unaprijedjenje shvacanja pokera. I mozda glavni cilj toga je da se moze javno izac i ka te neko upita sto rais rec kako zivis od pokera bez straja da ce te gledat ko kamatara.
I dobro je da se netko potrudio bar nesto napravit, al shvatite da u hrvatskoj shvacanje pokera nije bajno, i da ispravljate žicu promjera 10cm, te da emisijama u kojima sudjeluju onakvi "ne debili" (da ja nebi nekog slucajno uvrijedio) samo bacate kost gladnim pasima i hranite zombije.
A za ovo sta smo gldali ...
chillin napisao:ma nisu trebali stavljat takve besramnosti na televiziju. Treba otic dole i pribit ih sve u picku materinu.
chillin kralju :card_heart
Zadnji popravljao chillin (04-07-2010 18:02:12)
imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...