Tema: rigged
U prvom sessionu sam imo jedno 5 coolera / badbeata zavisi kak ko gleda na to, nakon kojeg sam uzeo pauzu, ima i moj post od danas "isti stol 3 handa" (mislim čovječe to je samo s jednog stola od 6), koje sam posto da vidim koji rac se događa, ispalo je da su cooleri. Mislim meni se to svaki dan u zadnjih mjesec dana događa u 80 % mojih velikih handova, ko ne vjereuje jebe mi se. Sve je počelo kad sam digo nešto para jer mi je trebalo, poslije toga sam digo još da na tiltu ne spiskam, onda sam nešto dobio na MTT- ima , i danas digo opet jer ovo se kosi s vim vjerojatnostima.
poslije pauze počnem novi session i odma mi se zakači neki idiot mini raiseat svaki open, i na jednom drugom stolu di mi je odma s desna ga skoro stacakam, a na ovom stolu mu uzmem cijeli stack i mislim maknut ću se nemam poziciju, al dok nađem drugi jer je kasno bla, bla i zakači me blind i evo kaj se dogodi.
mislim ovak iz dana u dan, za mene bi i BE bio uspijeh, polako sam sve bliže da prekinem za stalno s pokerom, možda igrat mtt više onako iz gušta kad mi se da, jer ili nemam smisla za poker ili sam nesretan, uglavnom neide me.
CO ($11.09)
BTN ($20.28)
SB (hero) ($21.25)
BB ($10)
UTG ($16.72)
MP ($3.33)
Dealt to SB (hero)
Preflop: (Pot is: $0.15)
UTG & MP & CO & BTN fold, SB (hero) calls $0.05, BB raises to $0.2, SB (hero) calls $0.1
Flop: (Pot is $0.4, 2 players)
SB (hero) bets $0.3, BB raises to $1, SB (hero) raises to $3.4, BB raises to $7.95, SB (hero) raises to $21.05 (All-In), BB calls $1.85 (All-In)
Turn: (Pot is $31.25, 2 players, 2 all-in)
River: (Pot is $31.25, 2 players, 2 all-in)
Showdown:
BB shows
(Full House, Nines over Aces)
SB (hero) has
(Full House, Nines over Threes)
Total Pot: $31.25 | Rake: $1.33
Winners:
SB (hero) wins $11.25
BB wins $18.67
e da ovo mi je prvi session od zadnjih 20 da sam skoro BE, al opet kratko je trajalo da sam nastavio sigurno bi stigo bar još malo izgubit
Zadnji popravljao cgreen (26-07-2010 05:37:56)