Tema: Grindfest
VRSTA PROJEKTA: NL10 6-max cash game
PROJEKTANT: cosmo
IZVOĐAČ RADOVA: hobit24 (nick na Everestu)
POVIJEST:
Kratka povijest igranja na Everestu. Dobio free 50$ i u razdoblju od 19.2. do 12.5. odigrao nešto manje od 12k handova 6-maxa. Od tada nisam odigrao ni handa na Everestu.
VPIP i PFR su previše razmaknuti, vjerojatno premalo Cbetam, a i previše foldam SB i BB, ali trenutno djeluje.
PROBLEM: Kao što vidite, u tri mjeseca sam odigrao samo 12k handova, što je prosječno ispod 150 handova dnevno što je smiješan broj. Uglavnom zato što sam lijen i nemam postavljen cilj igranja.
RJEŠENJE: Grindfest projekt
PLAN: Odigrati 50 000 handova u kolovozu. Nekako bih si uzeo prosjek od 2000 handova dnevno tak da mogu tu i tamo uzeti dan pauze, a da plan ne padne u vodu. Cilj mi je igrati 4 stola paralelno (niti ja mogu pratiti više, niti zastarjeli monitor trpi više) u 2-3 sessiona dnevno. Budući da je soft spor, to vjerojatno znači 7-9h igranja dnevno.
CILJEVI:
1. Vidjeti da li mogu izdržati jedan „pokeraškiji“ tempo igranja. Nikad nisam odigrao više od 1500 handova u danu, a to je neozbiljan pristup.
2. Zaraditi nešto. Zvuči glupo, ali ovo mi je manje bitan cilj. Ako u mjesec dana ništa ne zaradim, a odigram 50 000 handova, naučit ću da ne znam igrati i trebam još učiti igru čak i za mikro level, ali da nemam problem igranja jačeg pokeraškog tempa . Ako odigram 50 000 handova i još nešto i zaradim, nitko sretniji od mene.
PRAVILA:
1. Početni bankroll je 204,15$
2. Iako sam i sa strategyjevih početnih 50$ igrao NL10, pravilo je silazak na NL5 ako bankroll padne na 125$ (25BI za NL5). Povratak na NL10 kad dođem na 200$. Nema pravila za odlazak na NL25 budući da želim odigrati pošten broj ruku na NL10.
3. Stop loss na 30$. Ovo čisto da eventualnim tiltom, koji nije nemoguć, ne izgubim čak i više od „malih“ 30$. Ovo je i moguća prepreka izvršenju plana, jer se može dogoditi da spizdim 30$ u 50 handova i neplanirano mi smanji planirani broj odigranih handova za session
4. Svakodnevno postanje ruku u ovu temu i kratki izvještaj, a nakon svakih 10 000 handova i prikaz grafa i statsa itd.
5. Projekt se prekida u slučaju više sile – bustam , Everest propadne, komp crkne, ja crknem
Ovo mi je prvi projekt tako da sam ga možda od samog početka krivo organizirao, ali djeluje mi izvodivo i ok posloženo. Komentari handova i ostale analize uvijek dobrodošle.
Al' sam se raspisao...