Re: Grindfest
u prvom handu bi cbeto. ovak kad si vec chekiro, bolje je onda c/c pa c/jam turn
u drugom handu imo si dobro odigro
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
u prvom handu bi cbeto. ovak kad si vec chekiro, bolje je onda c/c pa c/jam turn
u drugom handu imo si dobro odigro
Ako si ga stavio na 7 i FD, zašto betaš river? NEMA valuea!
Kaznio te fino za block bet.
hvala za ova dva posta s 2+2. rijetko idem tamo. toliko je ljudi tamo da ne razlikujem žito od kukolja...
1. hand bi bilo bolje da si callo da zadrzis njegove blefove, ne moras se bojat da ce te outdrawat na ovakvom flopu
2. nisi to mogo callat, lako je on mogo imat 4 ili 7
Ako si ga stavio na 7 i FD, zašto betaš river? NEMA valuea!
Kaznio te fino za block bet.
pa kad tako staviš...
da, u pravu si. river bet je velika greška. al ajd, na greškama se uči. 1$. ovo prije bih ostavio sve isto. a čisto sumnjam da ne bi blefao da sam ja checkirao. i vjerojatno bih isto foldao.
edit: iako, sad kad razmišljam, možda je on mogao callati i s baš ovakvim handom kakav je imao. promašeni FD, ali calla zbog dva para i A kickera. malo vjerojatno, ali ajd. sve tražim neke mogućnosti koje je mogao imati da opravdam bet.
Zadnji popravljao cosmo (07-08-2010 03:25:45)
Čekiraš i procijeniš. Ako si dobar više od 33% puta, možeš callat i pot bet, pola pota više od 25% itd, valjda znaš matematiku bluffcatchanja.
Block betove radi ili protiv nekog tko ih neće exploitat ili da induciraš bluffraise kod aggresivnog igrača.
Zadnji popravljao salemetal (07-08-2010 10:43:53)
Ako si betao 1$ river da inducaš bluff i imaš bluffcatchera, onda valjda moraš callat.
A i on tu nema puno toga za representat, jedino mu je 7 u shove rangeu, ali tu je toliko promašenih FDova,56,gut-ova i 7 je mali dio njegovog rangea.
Također, možda ima i manji pocket par (22,33) pa je vidio da je ne moćan. Bez obzira na rezultat, ja bih ovo callao.
kolike su šanse da se ovo dogodi. u istom trenutku na tri od 4 stola i isti suit???
naravno, gore desno sam ispušio, dolje desno sam pokupio blindse, dolje lijevo sam uzeo shortstacku sve.
nemoguce
sad završio session. igrao 4h, malo više od 1100 handova i ukupno izgubio 2 centa.
jedino što sam bio u minusu valjda 20$ u jednom trenutku.
ajme fakat ne kuzim kak ti se da 4 sata igrat za 1000 ruku. ja bi popizdio
ajme fakat ne kuzim kak ti se da 4 sata igrat za 1000 ruku. ja bi popizdio
a negdje se mora početi
odigrao danas ukupno 2100 handova i zaradio 7,5$. vrlo ćudljiv dan. graf ide gore dolje ko ekg
sad sam na 177$. nadam se da će se ovako nastaviti pa da do srijede budem već nazad na NL10
nema valjda ništa ljepše nego kad 5 dana igraš za zaradu od 5BI i onda to sve spizdiš u jednom sessionu na kojem su te outdrawali za 4 BI
nema valjda ništa ljepše nego kad 5 dana igraš za zaradu od 5BI i onda to sve spizdiš u jednom sessionu na kojem su te outdrawali za 4 BI
Ima. Kad ne igras 5 dana za zaradu od 5BI a onda prvi dan koji igras izgubis 4BI
Nemas se zasto zalit na tih 5 dana bez njih bi bio u minusu.
Nadam se da shvacas sto ti zelim rec
join the club
... ali uvijek može biti gore
Life sucks, but in a beautiful kind of way.
Nedavno mi se isto dogodilo treba 4 dana da popravis sta si unistio u jednom danu i to samo zato sto nubovi betaju all in sa gut shot draw-om i pogode ga.
danas 2300 handova i -22$.
kad ide, kaplje. kad ne ide, curi...
E to ti je uvijek tako na žalost... Šta se prije navikneš, to bolje.
2000 handova i 10$. dobar je prosjek, ali sam imao nekih +17 nakon 1500 handova i onda navečer odigram još 500 handova i spušim 7 dolara. jedan flush draw sam check-raiseao na J high flopu, turn je opet J i ja zguram, a on ima QJ. nije me rivernulo...
1200 handova, 8,5$ plusa. "trebalo" je biti jedno 15, ali na kraju s flopanim setom naletim na flopani straight protiv nekog 50bb lika i još me neki lik c/r na riveru s nutsima. ta sranja uglavnom plaćam jer ne mogu vjerovati da postoji netko na mikrolimitima tko radi c/r na riveru s nutsima
na tom handu sam izgubio neki 1,5$ kojih nisam smio izgubiti.
a bilo je i ovakvih stvari
BB ($14.79)
UTG ($2.1)
MP ($5.71)
CO ($5.41)
BTN ($2.88)
SB (hobit24) ($4.43)
Dealt to SB (hobit24)
Preflop: (Pot is: $0.08)
UTG & MP fold, CO raises to $0.18, BTN calls $0.18, SB (hobit24) raises to $0.83, BB & CO fold, BTN raises to $2.72, SB (hobit24) raises to $4.43 (All-In), BTN calls $0.16 (All-In)
Flop: (Pot is $7.54, 2 players, 2 all-in)
Turn: (Pot is $7.54, 2 players, 2 all-in)
River: (Pot is $7.54, 2 players, 2 all-in)
Showdown:
BTN shows
(Flush, Queen high)
SB (hobit24) shows
(Two Pair, Aces and Twos)
Total Pot: $7.54 | Rake: $0.38
Winners:
BTN wins $5.61
SB (hobit24) wins $1.55
ali, nije sve tako sivo
BTN ($4.52)
SB ($4.49)
BB ($4.82)
UTG ($5.04)
MP (hobit24) ($5)
CO ($7.87)
Dealt to MP (hobit24)
UTG folds, MP (hobit24) raises to $0.18, CO folds, BTN calls $0.18, SB & BB fold
Flop: (Pot is $0.44, 2 players)
MP (hobit24) checks, BTN checks
Turn: (Pot is $0.44, 2 players)
MP (hobit24) bets $0.3, BTN calls $0.3
River: (Pot is $1.04, 2 players)
MP (hobit24) bets $0.5, BTN raises to $2.54, MP (hobit24) raises to $4.52 (All-In), BTN calls $1.5 (All-In)
Showdown:
BTN shows
(Straight, King high)
MP (hobit24) shows
(Straight Flush, Ace high)
Total Pot: $9.6 | Rake: $0.6
Winners:
MP (hobit24) wins $9
sta je to Straight Flush .... nikad čuo
... nice hand ... steta sto nije imao vise para da ga odereš pošteno mda ni ovo nije loše nimalo
danas samo 5$ na 2000 handova. zadnji session spušim 5$. jbg. ovo moje se pretvara iz NL10 projekta u NL5 projekt...
i još mi je nešto iskrsnulo tak da ne znam koliko ću moći igrati u narednih tjedan dana. budem se trudio odraditi bar nešto.
imam hand jedan koji ne znam što bih s njim.
tip na 177 handova ima 14/10/2,5
zanima me jel ovo na riveru dobro ovak ili sam trebao callati taj relativno mali bet ili sam trebao bet/fold igrati?
SB ($1.95)
BB ($7.45)
UTG (hobit24) ($5.03)
MP ($9.45)
CO ($5.33)
BTN ($2.52)
Dealt to UTG (hobit24)
UTG (hobit24) raises to $0.18, MP calls $0.18, CO & BTN & SB & BB fold
Flop: (Pot is $0.44, 2 players)
UTG (hobit24) bets $0.4, MP calls $0.4
Turn: (Pot is $1.24, 2 players)