Re: river fuck
Jesi,rekao si ako promasim da je netocno da ce on dignuti flop.Pa kako cu ja dignuti pot ako promasim?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jesi,rekao si ako promasim da je netocno da ce on dignuti flop.Pa kako cu ja dignuti pot ako promasim?
Jooj, pa nebrem ti sve crtat. Idem probat...
Ako ne dođe flush, neće uvijek dizat na air. Jasnije?
nisam opće spominjao da ti dižeš pot ako promašiš.
hahahahahahah koji si ti lik.Ajd opet procitaj sta si napisao molim te,ajd bar nasmijavas ljude hahahahahahhaa
Jos on kao ono arogantno i samouvjereno,"ne mogu ti sve crtati" hahahahahah
Nek mi netko reče da sam glup ako ne kuži moj post, jer ne mogu drugačije objasnit, odnosno neda mi se.
osim cromana
Zadnji popravljao Rear_Admiral (21-10-2009 23:54:53)
čujemo se sutra ili kad stignem, odoh učit, nemam vremena.
Kako sam ne shvacas sta si napisao,napisao si da ja ne gubim pot ako promasim turn.Jel ti treba 20 ljudi da ti objasne sta si napisao
Admiral ne kuzim sta hoces reci koji je tu najbolji play i ak callamo kak to ne gubimo pot ako promasimo turn
Čovjek je rekao da je mogući check na turnu od protivnika ako je rejzao sa airom na flopu (što nije često slučaj ovdje).
Mislim da admiral misli da protivnik neće betati turn ako ima air (ako je blefao flop).
Moj odgovor: rijedko kad ima ništa i kad ima ništa često će betati i turn. Call ne dolazi u obzir na flopu.
Zašto mi ovo toliko lići na pitanje tjedna??
Jedina je razlika što je tamo ustvari bio pocket A's a ne AJ...
Jako zajebano... nisi imao sreće foldat nemožeš, štagod betaš idete u all in, on je prvi na redu, pa bi on gurnuo sa setom.... Još si ti najbolje odigrao, samo nisi imao sreće
Navikni se... To je normalno u pokeru... I ja sam danas bio x puta u istoj situaciji gdje mi je jedini izlaz bio raise all in... nekad prođe, nekad ne...
Inače dosta je velika razlika, s AA smo ispred njegovog ranga u više vremena i dobijamo sve handove s T ili Kh, Qh, AT a s kojima smo u situaciji s AJ bili coin flip
Hand je poprilično jednostavan.
Nemamo ni pot oddse ni implied oddse (ako dođe još jedno srce, nećemo zaraditi ništa) i call nikako nije isplativ.
Pitanje je, shove ili fold.
Odgovor je fold. Zašto?
Kao prvo, pepsi07, rekao si da se puno 3betalo. Dakle, JJ+ nema.
Jedine ruke koje check raisea na ovom boardu su flushevi, setovi i air (two pair i overpair ne može imati). Prosječan igrač na low stakesima ovdje će c/r air možda i 0% vremena, jednostavno nemaju to u repertoaru.
Kad zguramo ovdje ili smo 28% protiv seta ili 28% protiv flusha.
Da imamo read (ali SAMO ako imamo read) da villain c/r air na monotone boardovima i/ili da c/r ruke tipa KhTd, 8h8d onda shove polako postaje isplativ, no o tome ne bih brinuo puno prije midstakesa.
Dizanje je meni raise. Vi ste koristili dizanje kao uzeti pot. Oko toga je problem nastao.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora