Re: Što napraviti?
@cggreen
Da li ti vidiš koliki je moj stack?
20% je puno, ali meni poslije tog handa još uvijek ostaje 33bb. U tom handu sam pao s 85k na 65k, a prosjek na turniru je bio oko 55k.
Točno je da nekad moraš i flipati, ali ne u bubble playu s iznadprosječnim stackom za većinu svog stacka.
Ja nisam prisiljen nešto odigrati u sljedećih 15 handova, ja mogu čekati sljedećih sat vremena premium hand i ako ne dođe, onda flipati cca. 10-12bb stack. U međuvremenu poslije tih sat vremena u turniru ostaje 60-ak igrača.
Druga stvar je da svojom igrom isto tako "programiraš" ostale igrače na stolu.
Najbolje je kad par handova igraš smeće i agresivnom igrom kupiš potove bez showdowna i taman kad se tabla počne buniti protiv tebe pokupiš premium hand ili 2. To ti se još nije dogodilo?
To je ono što mene trenutno zeza - igram agresivno, imam dobar image za naplatiti premium handove, ali zadnja 2 tjedna kad s premium handovima ili skupljam samo blindove ili gubim na bad beatove - izgubiti 72:28 preflop za mene je bad beat, a imam hrpu takvih izljetanja s turnira u zadnje vrijeme.
Na ovom turniru to mi je bio 3. all-in - prva 2 na turnu s protivnicima drawing dead i ovo je bio prvi preflop.
Zadnji popravljao Max_VZ (04-09-2010 15:25:46)