Tema: Molim pomoć
Ovo postaje nevjerovatno pa reko... možda sam ja nečemu kriv... Ovdje ću postati neke handove (uglavnom moje najveće izgubljene potove, a možda i koji drugi zanimljiv), a molim proove da mi malo pomognu jer na ovaj način ovo postaje opako skup sport.
Kao prvo slika mojeg runna samo na PS-u u zadnjih par dana
Igrao sam 8 stolova prije i puno manje marginalnih handova - postat ću i statse kasnije iz kako koje faze igranja, ali čini mi se da dok sam sve prepuštao sreći (čitaj dok sam bio najveći fish za stolom) imao najbolje rezultate.
Sada igram igrače... 2-3 stola i dešavaju mi se nevjerovatne stvari već mjesecima.
ovdje ću numerirat hand i postati na pokerhand.org
Ako je cooler recite mi kako da razmišljam da mogu foldati taj hand ili slično jer ja stvarno više....
Jučer sjednem za stol i nađem fisha (ovo je bilo među zadnjih mandovima i nakon 400 handova ima statse 69/29 flop 3bet 50%
Agg fact 3.1 na riveru 3.4)
Bježao je iz pota kad sam ja bio tu nakon prvih 100-tinjak handova odnosno... puštao sam ga da beta air i callao tako da je jednostavno većinu handova protiv mene samo checkirao i čekao bilo kakav par ( čitaj Q2, 82 i sl) - pogodi bottom pair i prezentira monster. Osim toga... da se malo opravdam - često je ovo radio na riveru sa ničim. I to nakon 400 handova na tom stolu u 3 i po ujutro što je moja greška
Eto ga 1...
http://www.pokerhand.org/?5665986