I'm back and ready
Eto konačno su pare na Starsima, Table Ninja je instalirana i podešena (makar još me neke stvari muče o čemu više na kraju teksta) i spreman sam za nove pobjede, no ajmo ukratko iz početka
cash: Od posljednjeg javljanja igrao sam nešto ovaj Double Hold'em na Partyju - na nekih 1k handova digo 3 BI što je sasvim zadovoljavajuće. Sigurno sam debelo ispod EV-a, vjerovali ili ne, no rezultatom sam zadovoljan pošto sam to igrao (vjerojatno ću još malo) čisto iz užitka i znatiželje. Igrači su katastrofa, ono doslovce, i svatko tko zna makar osnove Omahe ovdje može zaista profitirati, no problem je što je promet zaista slab. Ako sam uhvatio primjerice dva NL10 stola bio sam presretan, za više limite jako rijetko uopće ima igrača.
Što se pak Hold'em casha tiče "testirao" sam na Starsima i nakon 650 ruku +1BI (EV: +2,5BI). S vremena na vrijeme volim upaliti 6-max stolove, ali pošto ne igram to "regularno" otvorim maksimalno četiri, no najčešće tek dva stola - rezultati su valjda ok
Turniri: Osim WCOOP #16 na kojem sam unovčio za 3BI (bilo je u temi za dotični više) ostale MTT-eve nisam igrao. Međutim, SNG je druga priča
Kao što znate preselio sam na Starse i za početak palim ove 6,5 $ turbo devetke. Odigrao sam 116 komada i završio s + 93,8 $ (ROI: 12,4), no fascinantna mi je činjenica da sam CIJELO vrijeme po EV-u na nuli. Znači u niti jednom trenutku nisam imao ROI veći/manji od 5/-5 (nakon prve dvije sesije kad baš više ne skače previše). Imao sam dva velika winning sessiona i jedan veliki loosing (to je kad pokušavaš multitableat bez ninje ). Trenutno palim samo osam turnira no možda već večeras krenem s 12 kao što sam radio na tiltu. Cilj mi je što prije očistitii 300 $ deposita tako da još 300 uplatim (kod starsa u 100% bonus na prvi polog ulaze prva tri depozita unutar 90 dana od prvog) te kroz to vrijeme zaraditi dovoljno za neke druge poker aktivnosti te si spremiti banku za 10-tke (btw. odigrao sam četiri desetke čisto da vidim kako to izgleda s 10-minutnim lvl - dojam je da nisu ništa "teži" od šestica, čini se da ima čak nešto manje regulara, no sporije se pune i duže traju tako da ću ih paliti samo kad znam da imam vremena).
E sad, imam par pitanja u svezi table ninje:
1. kod pomicanja stolova lijevo desno treba odrediti lokaciju i veličinu stola - je li moguće podesiti samo lokaciju i ostaviti size stola da bude isti jer ja sam pokušao ručno složiti da su isti originalnom stolu, no kad ih pomaknem veličina odstupa a mene to fakat iritira
2. klikom na slider, bet mi se pomiče za vrijednost BB, a ne SB iako je u osnovnim opcijama podešeno obrnuto. Na cashu mi radi i radi mi kada okrećem kotačić na mišu - dal se to onda kod turnira uopće može podesiti?
3. koristite li "table under mouse" u kombinaciji s isključenim "Bring to foreground" ili nešto drugo?
4. Koristite li "zaokruživanje" betova na recimo SB ili ne?
5. Koristite li boje za aktivni prozor (ono crveno, rozo, zeleno)?
I jedna kratka SNG molba - s DC-a sam pogledao dva-tri SNG serijala pa ako netko ima neku preporuku za SNG (9-max preferable) s CardRunnersa neka mi please ovdje baci ime dotičnog serijala - ako slučajno ima i link za download može na pm
Zadnji popravljao iAcesHigh (05-10-2010 20:17:12)