Tema: Freeroll samo za Hrvate počinje na Full Tiltu u 20:05 21.09.2010
Tournament ID:186116244
Zadnji popravljao Mrrrcina (21-09-2010 19:47:18)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Turniri » Freeroll samo za Hrvate počinje na Full Tiltu u 20:05 21.09.2010
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Tournament ID:186116244
Zadnji popravljao Mrrrcina (21-09-2010 19:47:18)
pa ide već neko vrijeme, svaki dan
ja skužila pred neki dan tek...
a dobro onda svaki dan ja sam skuzil tek danas
igra tko?
igra tko?
bila sam s tobom za stolom
igram ja
i ja igram
igram ja
jos vidim poznat mi nick skroz.. do mene si odmah bila..lol
do kad ce trajati ovi freeroll turniri?
ja sam igrao i jedno 6-7 handova zaredom AI i tek se onda neki lik usudio callati - nek mu je sa srećom
Nisam znao .. kul mogao bih odigrati jednom .. koliko miliona je nagradni fond ?
0,0002
ma nije tak loše...s obzirom da je samo oko 250 ljudi
a nije, 100 $ je nagradni fond. 200 je na pokerstars
do kad ce trajati ovi freeroll turniri?
Tniri traju u vrijeme i na datum naveden u nastavku od 13. rujna – 10 listopada. Za registraciju otvorite PokerStars predvorje i kliknite na ‘Turnir’ i ‘Regionalno’.
http://www.pokerstars.com/hr/poker/prom -giveaway/
znam za pokerstars da su turniri za hrvatske igrače
pitam za ove freerolove na full tiltu
100 $ na FTP-u
200 € (eura) na Starsima + 500 € u nedjelju
sta drkate ?
Kad je na starsima, sati i koji dan ? I kad na tiltu ?
sta drkate ?
Kad je na starsima, sati i koji dan ? I kad na tiltu ?
Na starsima ti je svaki dan izgleda u 18:55 - nagrdani fond 200 €
Na tiltu je u 20:05 izgleda isto svaki dan - nagradni fond 100 $
izgleda da je jucer bio zadnji..
EDIT:frajer postavi pitanje za starsov freeroll,i sad kad sam mu odgovorio je izbrisao post :D
da,na starsu je jucer bio zadnji cro turnir..na tiltu jos nije gotov
Zadnji popravljao antoniob (11-10-2010 19:35:10)
izgleda da je jucer bio zadnji..
EDIT:frajer postavi pitanje za starsov freeroll,i sad kad sam mu odgovorio je izbrisao post :D
da,na starsu je jucer bio zadnji cro turnir..na tiltu jos nije gotov
Izbrisao sam post zato što sam našao freeroll Mozda se vidimo na stolu... nik mi je tamo tihi_skrbo
kako da nađem taj turnir na full tiltu
Zadnji popravljao koste (12-10-2010 01:53:10)
kako da nađem taj turnir na full tiltu
Zahtjevi->Pronađi turnir prema šifri->190570681->Register here (to ti je u 3.kučici) na to klikneš i otvori ti neku stranicu u Exploreru i tamo samo klikneš na register i to je to.
zar se ta šifra ne mijenja za svaki turnir ? kako ga vi pronalazite svaki dan tamo ima 50 jednakih turnira
zar se ta šifra ne mijenja za svaki turnir ? kako ga vi pronalazite svaki dan tamo ima 50 jednakih turnira
Da,moja greska.Mozes i ovako,odes pod Besplatni turn./FTP i tamo dolje imas popis,gledas turnire na kojima je ulog iskljucivo Freeroll i kliknes na prvi pa ides prema dolje,pise ti "This freeroll is for residents of Croatia",tak imas za ostale zemlje pa ides dok ne dodjes do toga za hrvate i onda samo Register here i to je to.
koste napisao:zar se ta šifra ne mijenja za svaki turnir ? kako ga vi pronalazite svaki dan tamo ima 50 jednakih turnira
Da,moja greska.Mozes i ovako,odes pod Besplatni turn./FTP i tamo dolje imas popis,gledas turnire na kojima je ulog iskljucivo Freeroll i kliknes na prvi pa ides prema dolje,pise ti "This freeroll is for residents of Croatia",tak imas za ostale zemlje pa ides dok ne dodjes do toga za hrvate i onda samo Register here i to je to.
ja gledam ovako..ima jedno 6,7 freerollova koji pocinju u 14.05,nas je dolje predzadnji,uvijek..
prijava odnosno registracija za objavu odgovora