koste napisao:chillin napisao: da da. ono sto je jedino bitno kod downsiwnga je da izgubimo samopuzdanje, i kad vidis da neide na nacin koji je dosad palilo (ispravan nacin, A igra) pocmes trazit toplu vodu, obv neigras A igru, i onda sve skupa nastane splačina..
Ovo si me tako dobro pogodio. Rekao sam si da neću igrat cash dok ne pročitam još jednom knjigu o nl cashu jer osjetim za vijeme igre da to nije dobar play al sve jedno ga radim jer se bojim izgubit još jedan buy-in il štajaznam...
Negdje od pocetka cetvrtog do polovice petog mjeseca sam ozbiljno razmisljao da quitam poker i grindanje opcenito te ostanem u poker svijetu samo kroz forume i recimo nekim poker novinarskim vodama. Nije se dogodilo nista posebno, nego sam imao u jednom trenutku banku od 6k, cashoutao 2k i na kraju cijele price u roku samo par dana pao na 800$. Ne moram ti govoriti kakav je osjecaj bio igrati 100nl i razmisljati o skorasnjem moveupu na 200nl; umjesto toga sam padao na 50nl, pa na kraju na 25nl i rekao sam sebi "nemogu ja to sve nanovo".
Onda sam uzeo pauzu od cca 2-3 tjedna i napravio potpuni zaokret u svom poker gameu bez da sam odigrao ijedan hand. Samo su mi stvari kliknule. Rezultati su bili odlicni, ali stiglo je ljeto i zanemario sam poker zbog ostalih zivotnih radosti. Kako ti kazes - izmislio sam toplu vodu - ali ova kipuca voda je za mene funkcionirala besprijekorno, poceo sam opet uzivati dok igram i nista mi nije bilo tesko.
Uostalom, roba je direktno upoznat s mojom pricom, zna da sam znao i nestati po par tjedana bez da uopce postam ista na PokerPro forumu, opcenito maknuo poker iz svog zivota do te mjere da nisam prakticki s nikime iz poker communitya pricao. A to su bili i jos uvijek jesu ljudi s kojima sam u svakodnevnom kontaktu.
Danas nemam nikakvih dvojbi oko svega napisanog. Znam da ce biti lijepih i ruznih trenutaka, razbijene kompjuterske periferije, emocionalnih swingova kao da bolujem od bipolarnog poremecaja, ali poker ce ostati dio mog zivota jos jako, jako dugo - u to nema nikakve sumnje.
Pravi šubara lovac voli lov, žene i novac.
Roba, moderator ti je sramota.