Tema: Tilt
Ne znam postam li na pravom mjestu ali bi me zanimalo kako izbjeći tilt. Ono što se meni dosta često dešava je da skupim neku lovicu i onda je nakon prvog ozbiljnijeg gubitka spiskam do kraja i to igrajući na većim limitima nego bih trebao.
Evo primjera: igrajući isključivo freerolle osvojim par dolara na tim turnirima, zatim s tom lovom igram NL mikro limite 0.01-0.02c, idući dan osvojim 12 dolara završavajući prvi na 100$ freerollu te sve skupa imam 35 dolara. Isti dan osvajam 7,5 Eura na drugoj sobi također igrajući freeroll i daljnjom igrom dolazim na 16 Eur-a, na trećoj sobi osvajam 60centi na turniru i igrajući dižem se na 4 dolara. E sad dolazi do tilta: padam taj dan na kladionici i bijesan odlučujem zaigrati malo Holdem, onih 35 dolara sam htio povući na Moneybookers međutim dobijam odgovor da moram imati najprije jednu uplatu da bih mogao isplatiti i 450 VIP bodova kojih imam samo 120 te me to dodatno raspižđuje:D. Spiskavam tih 35 dolara na BJ, a nakon toga i 16 eura i 4 dolara na ostale dvije sobe!
Što da radim? Kako da to ispravim?
Dodao bih još jedan slučaj sa Partypokera: freerollima i igrom dolazim na 150 dolara i sve spiskavam ra ruletu u sekundi!:rolleyes:
Inače igram već skoro dvije godine ali isključivo freerolle i ne ulažući svoju lovu.
Pozdrav!