Re: Humanitarna akcija - Mala vila Maja
$297
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » Humanitarna akcija - Mala vila Maja
$297
zamorano11 napisao:lijepo. stavis pod naziv platitelja
clanovi pokerpro.com.hr portala
ili nesto takoNaravno
Ali neču danas, mislio sam čekati do 07.11. tako da svi članovi stignu vidjeti ovu temu ali mislim da ču ipak slijedeći tjedan uplatiti.
A iznos je stvarno lijep, svaka čast svima!
Taman još poduplaš to.
Frendovi na poslu su mi to rekli. I slijedeći dan samo promijenim naslov teme u "Projekt" i napišem post na kraju "busto"
Frendovi na poslu su mi to rekli. I slijedeći dan samo promijenim naslov teme u "Projekt" i napišem post na kraju "busto"
s cudnim ti ljudima radis
Hehe, biznismeni su to, odmah bi duplali
$320
poslano stars
Još malo i imaš bankroll za NL25!
Cilj je NL50 :card_heart
hmm ne radi link? za koga se donira, o cemu se radi? hvala
hmm ne radi link? za koga se donira, o cemu se radi? hvala
Maknuli su stranicu, neznam šta se dogodilo. Dodao sam dvije druge pa možeš pogledati.
Edit:
Izgleda da je netko pokušao podvaliti svoj broj tekućeg računa na stranicu jer vidim da su na drugom mjestu napomenuli da se prije uplate kontaktira banka i da se provjeri broj računa kako bi se izbjegle prijevare
Zadnji popravljao dfable (29-10-2010 08:54:25)
Troop3r napisao:hmm ne radi link? za koga se donira, o cemu se radi? hvala
Maknuli su stranicu, neznam šta se dogodilo. Dodao sam dvije druge pa možeš pogledati.
Edit:
Izgleda da je netko pokušao podvaliti svoj broj tekućeg računa na stranicu jer vidim da su na drugom mjestu napomenuli da se prije uplate kontaktira banka i da se provjeri broj računa kako bi se izbjegle prijevare
to je neki od onih tvojih s posla, kad je cuo da smo poceli skupljat novce. eto kad se hvalis okolo
A bilo meni čudno da grindaju NL50 odjedanput
nisam ovo vidio. Strašno, ali se ne čudim.
Bez brige, naše uplate če sigurno završiti na pravom mjestu, Majina mama je profesorica u osnovnoj školi gdje sam služio civilnu, već sam pitao broj tekućeg da ne bi i ja naletio na tako nešto.
$353
poslano na Tilt
$383
Iako još nije gotovo, samo želim reći svaka čast na odazivu
Zadnji popravljao dfable (29-10-2010 22:31:22)
Poslano na starse