Re: VAŽNO: žicaroši
Jao ovaj mi je 50+ puta napisao na starsu da mu posaljem 2$ dok sam igrao Turbo TakeDown kvalifikacije,i drugima isto-molio je neumorno.(pokerstar995)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Jao ovaj mi je 50+ puta napisao na starsu da mu posaljem 2$ dok sam igrao Turbo TakeDown kvalifikacije,i drugima isto-molio je neumorno.(pokerstar995)
Da si to prije napisao sad Roba ne bi ostao bez love
Nisam znao da je pokerstar995 registriran na forum:-sorry Roba
mene sad uzasno zanima prica i spreman sam poslati do 90c robi da ju isprica!
Još jedan: pokerstar995
Uspio je dobiti 90c od mene super uvjerljivom pričom. Ne nasjedajte.
sick.. bas te odero
mene sad uzasno zanima prica i spreman sam poslati do 90c robi da ju isprica!
+1
+1
meni je fascinantno kak ljudi nasjedaju na priču da mu treba još 5$ da očisti neki bonus,, koji k...c ćeš očistit s 5 $ ?? , s 5$ nemožeš ni stubište očistit a kamoli bonus neki XDXD
na pokerpro.si su onemogucili slanje PMova novim korisnicima,do 50 postova cini mi se,jer su ljudi zicali i prodavali tipove za kladionicu..mozda bi trebalo i ovdje?
imaš puno načina da dobiješ free lovu uz malo truda. Evo nekoliko načina:
Ako si već iskoristio free bankroll, onda imaš freerollove na kojima možeš dobiti $. Samo se malo treba potruditi.
Ako pak nisi tolko dobar da s free bankrollom napraviš nešto, ili da uđeš u lovu na freerollovima, onda ti ni naši $ ništa ne znače jer ćeš ih brzo izgubiti.
s 5$ nemožeš ni stubište očistit a kamoli bonus neki XDXD
ako radis uplati si novce na poker.
Ako nemas za poker, nemoj igrati poker.
nemam vremena 5-6 sati koliko treba za odigrati freeroll
haha, pa onda nemaš ni vremena za poker...
hmmm i ja radim, studiram i igram poker...s tim da sam krenuo sa free 50$... nisam nikakv baller, ali mislim da svatko moze beatat sa imalo soli u glavi nl2 i nl4 te buildati brm da mu nikad vise ne zatreba lova u pokeru...
Od dfable_
Poslano Danas 19:02:09
Naslov <Prazno>
Bok! Jer sam stari i dovoljno na forumu sam se odlučio da ti pišem PM! Treba mi transakcija na pokerstars ako može!
dfable ja ti ne igram na starsima tak da ti ne mogu poslati
ja sam bar priznao sto sam uradio,ne kao neki
koliko ti ocekujes da ce ti ljudi dat?
...DEPOSITAJ na starse 20tak dollara, imas 100 kn radiš...sta zicas tu neku siću,ako ti se igra imas play money...
imo, najbolje da u gugl utipkas gamblers anonymous i kilknes na "prati me sreca" / "i feel lucky"
Još jedan: pokerstar995
Uspio je dobiti 90c od mene super uvjerljivom pričom. Ne nasjedajte. Radije dajte u dobrotvorne svrhe: http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=4032
1 ban
Od dfable_
Poslano Danas 19:02:09
Naslov <Prazno>Bok! Jer sam stari i dovoljno na forumu sam se odlučio da ti pišem PM! Treba mi transakcija na pokerstars ako može!
dfable ja ti ne igram na starsima tak da ti ne mogu poslati
Pa đe me nađe
fable, to je onaj koji je od mene pokuso izvuc $415.
prvi nastup njegov mi je bio sumnjiv jer je napisao "nemorem se upisati na forum" pa je moro kao napravit novi acc. FAIL
kad sam ga pito na koji nick da mu posaljem rekao je MitricD (Trbovlje) i da je napravio slovenski acc radi nekog bonusa???. FAIL
Onda je rekao da je na slo forumu regan. trazio sam ga nick sa slo foruma, pa je izjava bila " ne razumijem dobro slovenski,pa nisam vec dugo tamo". FAIL
trazio sam ga ime i prezime (pravog dfable-a, pa je reko da ne zeli rec, i u PM-u poslo sve podatke koje svako sa iole mozga moze naci (tvoje usernameove na starsu i tiltu, tvoj MB mail), i dodao kao slovenski PS username. FAIL
Trazio sam ga da mi kaze kada i za koliko je bila nasa zadnja transakcija. 2-3 dana , za $250. FAIL
Dakle, MitricD (Trbovlje) ne obavljat transakcije s njime