Tema: Kako postati hand iz HEMa na forum
1. korak
Desni klik miša na hand koji želite postati i odaberite Copy.
2. korak
To što ste kopirali paste-ajte u www.weaktight.com ili neki drugi HH converter i kopirajte link ovdje.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
1. korak
Desni klik miša na hand koji želite postati i odaberite Copy.
2. korak
To što ste kopirali paste-ajte u www.weaktight.com ili neki drugi HH converter i kopirajte link ovdje.
Unapred se izvinjavam na glupom pitanju, drugi korak mi je jasan a kako da dodjem do prvog? Tj. gde da nadjem tu opciju gde su mi izlistane ruke?
neznas u HEM-u nac ruku?
pod opcijom cash ili tournament ides na report
Unapred se izvinjavam na glupom pitanju, drugi korak mi je jasan a kako da dodjem do prvog? Tj. gde da nadjem tu opciju gde su mi izlistane ruke?
http://www.pokerpro.com.hr/poker-alati/ nager.html
mislio sam da mogu bez holdem menadzera...
mislio sam da mogu bez holdem menadzera...
mozes, samo pronadji hand history. ako igras na starsu hh ti se nalazi gore lijevo
....ja kada kliknem desnim klikom na hand koji zelim postat opcija "copy hands to clipboard"mi je onemogucena, mogu samo koristit opciju "copy all hand to clipboard"!! Why is that?? Help.....
....ja kada kliknem desnim klikom na hand koji zelim postat opcija "copy hands to clipboard"mi je onemogucena, mogu samo koristit opciju "copy all hand to clipboard"!! Why is that?? Help.....
Prvo klikni lijevom tipkom na hand pa onda desnom, vjerojatno ti nije označen hend.
Onda odaberi hend koji zelis, stisni desni klik, odaberi view selected hand histories i kopiraj samostalno cijeli hh koji ti otvori u novom prozoru.
Kad god hoću postat hand mi javlja da se obratim administratoru jer kao ne valja format, pa me zanima u ćemu je problem?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora