Tema: From busto to.....
Motiviran zadnjim grafom koji san posta pred koji dan, ka i mnogim coaching videima koje san pogleda ovih dana, odlucia san se za ovaj projekt. Naime, cini mi se da je ovo dobar nacin kako sebe jos vise motivirat, kako se jos vise koncentirat, kako stvorit jos vecu odgovornost.
Nije bas lako postat lose odigran hand, graf loseg sessiona, i slicno. Upravo zato krecem s ovim, kako bi sam sebe natira da tih gresaka bude sta manje.
Plan je sljedeci.
Pocetni bankroll = $200
Cilj = doci do bankrolla za 50NL, tj $1500 beatajuci prethodne levele sa minimalno 4bb/100
Trajanje - do „kraja godine“.
Ovo ide u navodnike jer ce kroz 12. misec bit dosta pauza. Sredinom miseca cu bit odsutan par dana, a kasnije su i blagdani pa mozda taj „kraj godine“ bude i ranije.
Neka pravila koja san postavia:
-pocinje se sa 10NL i moveupa se na sljedeci level sa min 30BI
-ukoliko na sljedecem levelu padnem na 25BI, opet se vracam na level nize
-igra se 6max, najvise 6 stolova odjednom
-dnevni izvjestaji, grafovi, statsi, „zanimljivi“ handovi (naravno, za one dane koje se bude igralo)
-radit na svojoj igri (coaching videa, knjige)
Za sta brzi rast bankrolla koristit cu kickback bonuse. Iako je neke bonuse lakse cistitit preko sngova, ja cu igrat iskljucivo cash u ovom projektu.
Ciljeve po dnevnom broju sati i/ili handova necu zadavat jer ne zelim igrat bez volje, umoran i slicno, samo da bi ispunia to.
Ovo je samo dio bankrolla koji je odvojen za ovaj projekt. Posto cu vjerojatno morat dosta cesto cashoutati ova dva mjeseca, to cu radit od drugog dijela sta znaci da necu dirat u bankroll projekta do zavrsetka.
Pocetak je sutra, sa kratkim opisom sobe i uvjeta koje je potrebno ispunit za dobivanje bonusa. ovo je prvi put da krecem s ovakvim tipom projekta i javom objavom rezultata pa se nadam da ce bit uspjesno i ne previse dosadno za pratit.
Toliko za sad