Re: dfable NL25 stake
Ok, thx roba.
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ok, thx roba.
Najs hends srs.
MP ($28.62)
CO ($27.74)
BTN ($8.51)
SB (hero) ($25)
BB ($31.55)
UTG ($12.21)
Dealt to SB (hero)
Preflop: (Pot is: $0.35)
UTG calls $0.25, MP calls $0.25, CO folds, BTN calls $0.25, SB (hero) raises to $2, BB calls $1.65, UTG calls $1.65, MP & BTN fold
Flop: (Pot is $6.3, 3 players)
SB (hero) bets $3.7, BB raises to $7.4, UTG raises to $10.31 (All-In), SB (hero) raises to $23.1 (All-In), BB calls $15.7
Turn: (Pot is $62.81, 3 players, 2 all-in)
River: (Pot is $62.81, 3 players, 2 all-in)
Showdown:
SB (hero) shows
(One Pair, Aces)
BB shows
(Three of a Kind, Kings)
UTG shows
(Two Pair, Sevens and Sixes)
Total Pot: $62.81 | Rake: $3.1
Winners:
BB wins $59.71
Samo 50 handova imam na njemu. Flop ok? River call ok?
BB (hero) ($25)
UTG ($16.61)
MP ($27.01)
CO ($31.97)
BTN ($26.9)
SB ($24.75)
Dealt to BB (hero)
UTG calls $0.25, MP & CO & BTN fold, SB calls $0.15, BB (hero) checks
Flop: (Pot is $0.75, 3 players)
SB checks, BB (hero) checks, UTG bets $0.4, SB folds, BB (hero) calls $0.4
Turn: (Pot is $1.55, 2 players)
BB (hero) checks, UTG bets $0.65, BB (hero) raises to $2.79, UTG calls $2.14
River: (Pot is $7.13, 2 players)
BB (hero) bets $7.13, UTG raises to $13.17 (All-In), BB (hero) calls $6.04
Showdown:
BB (hero) shows
(Straight, Six high)
Total Pot: $33.47 | Rake: $1.67
Winners:
UTG wins $31.8
Zadnji popravljao dfable (29-11-2010 14:36:47)
Možeš taj flop i check rejzati jer nema jakih aseva puno u range-u.
Sve ostalo ok.
1k handova 26/20 3bet 10
BTN ($24.84)
SB ($49.37)
BB ($4.7)
UTG (hero) ($30.5)
Dealt to UTG (hero)
UTG (hero) raises to $0.85, BTN raises to $2.9, SB & BB fold, UTG (hero) calls $2.05
Flop: (Pot is $6.15, 2 players)
UTG (hero) checks, BTN bets $4.1
Turn: (Pot is $10.25, 2 players)
River: (Pot is $10.25, 2 players)
Total Pot: $10.25 | Rake: $10.25
Možeš taj flop i check rejzati jer nema jakih aseva puno u range-u.
Sve ostalo ok.
I protiv dvojice u potu? Da smo HU bi sigurno c/r.
shove je najbolji play po meni
Ok, to sam i napravio.
Hvala roba.
I protiv dvojice u potu? Da smo HU bi sigurno c/r.
pa SB je foldao kad si ti bio na akciji za c/r
Biser
AQs nebi bilo lose ni 4betat ovdje ponekad (agro btn lik, card removal...) IP vise volim call,a ovdje vecinom moras foldat na cbet ak nis ne pogodis U biti mozes i callat ak ces shovat na njegov cbet na dobrom rainbow flopu
AQs nebi bilo lose ni 4betat ovdje ponekad (agro btn lik, card removal...) IP vise volim call,a ovdje vecinom moras foldat na cbet ak nis ne pogodis U biti mozes i callat ak ces shovat na njegov cbet na dobrom rainbow flopu
kao blef ili za za value?
Ah, pitanje je kolko 3beta UTG rejzera... Sigurno puno manje od 10%. Ja bi čak foldao ovo.
A ak imam AQ OOP protiv lika koji me 3beta puno, radije ću callati ak su suited, a offsuit pretvoriti u bluff (ako dovoljno folda na 4bet).
da i ja mislim da je fold preflop legitiman ovdje, bez obzira što je lik na dovoljnom uzorku agresivan ali po statsima se čini dobar i vjerojatno nebi tebe (pošto te valjda smatra regom) ovdje baš bez handa 3b
Pretpostavljam da me vidi kao 22/17, f3bet 70%.
Edit:
Zašto fold?
Zadnji popravljao dfable (29-11-2010 16:31:19)
Zašto fold?
Zato jer si OOP.
Pitanje je kolko te puta do sad 3betao... Ako te je često do sad, onda je call ok. Ali ako mu je to prvi 3bet ovaj session onda je easy fold.
Da AQ bi bio za bluff kad bi se 4betalo jer si ionak flip vs njegovog cijelog 3bet rangea . Al bez readova mislim da je najsigurniji fold... jer kazem da je OOP jako tesko igrat i da treba imati dobar plan za hand (nemos samo callat i cekat neki AQx ili Axx flop i nadat se u potonjem da lik nema AK kada idu pare unutra, s tim da i Qxx flop daje velike muke jer moze villian imati QQ+) Zato sam i predlozio line sa callom prflop i shoveom na flopu ak je flop ugodan i villian cbeta jako puno u 3betanim...
Ne sjećam se sada da li je prvi puta 3betao ovaj session. Znam da je thinking player i da voli 3betat, pogotovo Ax kada ima poziciju. Zato sam i mislio da je call ok. Ako 4betam če mi foldat takve handove, sa jačim me može trappat ili shovat.
Koji range bi callali u toj poziciji?
Koji range bi callali u toj poziciji?
OOP se u pravilu ne calla ništa. Zato jer je superteško igrati postflop. Ali nekad moraš i callati. A to je u situacijama kad te isti protivnik isti session neprestano 3beta i misliš da će te nekad zgurati na blef ako ga 4betaš, a misliš da nemožeš callati shove.
Recimo ako imaš AQ, dobiješ 3bet i misliš da će te shovati s parovima i AK i AQ. Tad je bolje callati jer ako callaš shove si flip ili crushani.
Ili ako imaš protivnika koji voli barelati u 3betanim potovima, a folda na 4bet. Onda je dobro callati i s AA i KK, a i s TT, JJ i AQ.
mislim da je call najbolja opcija, neznam jeste primjetili al igra se 4-handed a tad ekipa masovno pocne 3b,tak da nebi ovo foldao..
u prijevodu , mislim da si odigrao dobro
mislim da je call najbolja opcija, neznam jeste primjetili al igra se 4-handed a tad ekipa masovno pocne 3b,tak da nebi ovo foldao..
u prijevodu , mislim da si odigrao dobro
Da, uvijek to previdim...
Ok odigrano. Da je 6handed, onda fold preflop.
Oh moj Bože i ja sam zabrijao da je 6 handed :BLUSH: sjedi jedan... al dobro bar smo malo popricali o sitaciji koja bi bila 6 handed
naravno i ja san to predvidija,sve ok, flop shove
Thx svima na komentarima
Moj ponos. Fali nešto malo handovi.
Da vam čika objasni kako se igra iz big blajnda. Koji sam ja kreten.