Re: Kako dignuti pare s pokera?
Ja imam visu electron(od PBZ-a) i to je devizni!!!
Procitao sam dobro.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ja imam visu electron(od PBZ-a) i to je devizni!!!
Procitao sam dobro.
e bok ljudi hvala na pomoci zaboravi sam napisati da je to devizni racun visa electron raiffeisen banke i kad sam probao uplatiti na poker stars njihov suport mi je napisao da pretpostavlja da je stvar u tome da moja banka ima zabranu koristenja internet uplata prema online kladionicama. i zanima me dali je potrebno napraviti prvu uplatu s kartice preko manybookersa da bih mogao napraviti isplatu jer mi je to jedini nacin da isplatil lovu
mislim da su pogriješio u nekoj brojci prije nego da ti je banka zabranila dad uplatiš na ps, i da prvo trebaš napravit uplatu na mb da bi mogao napravit isplatu.
znači ide dobro na konckout sng?
pa tak tak ovaj mjesec sam s nulom prakticki zigral
mi se znamo
pa tak tak ovaj mjesec sam s nulom prakticki zigral
mi se znamo
ja sam ih igro jedno vrijeme te konckout, user Kukoc69
e bok kukoc69 kak ti napredujes i daj mi reci na koji ti nacin si delas isplatu
e bok kukoc69 kak ti napredujes i daj mi reci na koji ti nacin si delas isplatu
Ovo nije tema za privatno dopisivanje. Privatno se dopisujte na PM.
Procitao sam sve postove i nije se nista konkretno reklo o oporezivanju..
Ja sam u par navrata podizao sa MB-a po par $100 na PBZ žiro racun (VISA electron). Dakle iznad koje svote podlijeze oporezivanju? Mislim ovo je nest malo love, valjd mi na to nece porez staviti?
paziteDace napisao:jel mi moze netko objasnit zasto koristite taj moneybookers kad je potupno nepotreban, a moras se zajebavat 100 godina da rjesis sve provjere dok ti ne maknu limite i onda ti jos kradu hrpu love na tecaju
visa electron je nuts, nema nikakvih provjera, nema withdraw limita, imas sve valute, mozes kupovat online, vadit lovu sa bankomataviše nije nuts, frend je probal ove godine uplatit s vise na ps direkt i navodno da nije prošlo vjerovatno zbog novog zakona
kako je sada situacija?moneybookers vise necu koristiti jer su starsi u $,MB je u € a kod withdrawa MB->devizni mi netko pretvara € opet u $ tak da ce se previse gubiti na provizijama..pa ostaje Neteller ili visa electron..imam visu electron iz erste banke,ali mogu uzeti i u PBZ ako provjereno radi..dakle?
jer su starsi u $,
Na starsima mozes unijeti novu valutu, npr. euro. I prebacivat iz $ u € bez provizije u cashieru.
antoniob napisao:jer su starsi u $,
Na starsima mozes unijeti novu valutu, npr. euro. I prebacivat iz $ u € bez provizije u cashieru.
Eh....da i ja postavim pitanjce u vezi ove teme i valuta u pokerstarsu....ili predstavim moju eventualnu gresku...
Bilo je ovako, posto pokerstars kao navedeno ima mogucnost vise valuta, prilikom isplate na bankovni racun on lijepo pita dal ja ocu da si isplatim svoje dolare na banku u euroe...i meni normalno odgovara.
Medjutim pokerstars uzme nesto prilikom konverzije, ali si mislim dobro ajd ionaku cu morati mjenjati u kune ili euroe na svojem racunu...
I sad problem, iako je bila isplata trazena u euroima, na bankovni racun su mi dosli dolari i to manje nego bi bila isplata u dolarima (valjda trosak konverzije valute) i jos jedan problem, ja cu te dolare opet morati mjenjati u euroe/kune i popet cu popusiti tokom konverzije....
Jel se moglo ovo kako izbjeci?
pa u kojoj valuti ti je devizni? vjerojatno u dolarima čim se automatski konvertiralo... ubuduće vadi u $
kako je sada situacija?moneybookers vise necu koristiti jer su starsi u $,MB je u € a kod withdrawa MB->devizni mi netko pretvara € opet u $ tak da ce se previse gubiti na provizijama..pa ostaje Neteller ili visa electron..imam visu electron iz erste banke,ali mogu uzeti i u PBZ ako provjereno radi..dakle?
do skoro je bila opcija da se povuce direktno na karticu , ali je vise nema ovo su ti sve opcije za cash out
Menu U ZABI sjeda lova u valuti u kojoj je uplaceno i nema nikakvih pretvaranja u druge valute.
ZABA ti uzme fixnu proviziju od 7.5 kn na doznake iz inozemstva
pa u kojoj valuti ti je devizni? vjerojatno u dolarima čim se automatski konvertiralo... ubuduće vadi u $
devizni imam i u eur i u dollarima... i mogu imati jos valuta...
-b3k's- napisao:pa u kojoj valuti ti je devizni? vjerojatno u dolarima čim se automatski konvertiralo... ubuduće vadi u $
same here..automatski mi pretvorilo u $ makar sam vec puno puta skidao u € i dosli su mi €..imas mozda u erste banci?ocito se nesto mijenjalo u banci..
PBZ ako provjereno radi..dakle?
Prošli tjedan sam si isplatio oko 480$ direktno da PBZ Visa Electron devizni i sve je išlo bez ikakvih problema.
antoniob napisao:PBZ ako provjereno radi..dakle?
Prošli tjedan sam si isplatio oko 480$ direktno da PBZ Visa Electron devizni i sve je išlo bez ikakvih problema.
pa to sam cekao,direktni odgovor..znaci,devizni-stars-devizni sljaka bez problema?sutra otvaram devizni u PBZu
jel mozes cashoutat cekom?
SviP napisao:-b3k's- napisao:pa u kojoj valuti ti je devizni? vjerojatno u dolarima čim se automatski konvertiralo... ubuduće vadi u $
same here..automatski mi pretvorilo u $ makar sam vec puno puta skidao u € i dosli su mi €..imas mozda u erste banci?ocito se nesto mijenjalo u banci..
da...erste....
eto,erste banka je onda nesto promijenila..uglavnom,vise ne koristim njnihov devizni za poker i kladionicu..za kupovanje ce biti ok i dalje
sutra otvaram u devizni PBZu i trazim visu electron
do skoro je bila opcija da se povuce direktno na karticu , ali je vise nema ovo su ti sve opcije za cash out
nemozes povuci na karticu jer ti je zadnji deposit bio sa MB.
možeš imati devizni u više valuta, ali jedna je "defaultna" i u tu ti pretvara...
nemozes povuci na karticu jer ti je zadnji deposit bio sa MB
nisam ni imao MB napravio sam ga tek pre par dana kad sam vid'o da nema opcija povlacenja novca direktno na karticu koju sam do sad redovno koristio
možeš imati devizni u više valuta, ali jedna je "defaultna" i u tu ti pretvara...
defaultna mi je € i do sada sam uvijek dobivao € a sada iz cistog mira dobio $,objasnio sam vec jedno 2,3 puta situaciju