Tema: Privatan HUD specijaliziran za SitNGo
Pozdrav, proslih mjesec dana sam radio na HUD-u za SitNGo-e, prvenstveno da savladam programiranje u novom jeziku (C#), i ovaj tjedan je prvi put uspjesno testiran na Pokerstarsima. Buduci da jos ucim o Sitngo-ima zanima me vase misljenje i savjeti sto bi jos dodali, maknuli...
Za pocetak,
Program posebno sprema statistiku za early blinds(Big blind od 0 do 100), middle blinds(150-200), late blinds(400 i vise) i headsup
Kad igrač ima vise od 35 handova na late blindsima program pocinje prikazivati statistiku za early,middle,late blinds posebno.
Kad ostanu 2 igraca, prosla statistika se brise i prikazuje se posebna headsup statistika ko na slici.
Program je napravljen za multitablanje tako da sto su blindovi veci HUD-ovi su tamniji, ime heroa pocrveni ako ima manje od 6 bigblinda sto sugerira da mora sto prije ici all in
Jos namjeravam dodati u HUD games played i average profit preko Tournament Sharka jer mi ne izgleda prakticno svaki put gledati ispod stola te informacije kad bude se igralo 15-20 stolova odjedamput.
Sto se tice statistika, C_F_B govori koliko cesto igrac folda na bet na flopu ako je prije toga checkirao, slowplay i minraise su jasni sami po sebi.
Par screenshotova danas ili sutra.