Re: pozdrav
Mozda je to 6 pivi koje sam popio al ja imam neki topli osjecaj da ti nas ovdje zajebavas
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Mozda je to 6 pivi koje sam popio al ja imam neki topli osjecaj da ti nas ovdje zajebavas
svi bi dns brzu lovu da ne mrdaju dupetom niti trepnu hahaha
kazem ti uzmi si free BR kaj ti nudi pokerpro i uci igrat bar ces sebi ustedit koji $ il ak imas pun k love unajmi si coach-a xD
Ubedjen sam da je ovo zajebancija.. Nema šanse da je lik ozbiljan.. Jedino da su mu uradili lobotomiju u skorije vreme..
hahahahaha bas sam se sad nasmijao :D
Mislim da je očito da se lik sprda Ak se ne sprda onda onda stvarno O.o
ne zajebavam
Ubedjen sam da je ovo zajebancija.. Nema šanse da je lik ozbiljan.. Jedino da su mu uradili lobotomiju u skorije vreme..
dje ti to igras pa da se nadjemo da ti ja uradim jednu lobotomiju
Zadnji popravljao gaston33 (18-12-2010 05:00:57)
gaston33 preporučam ti da jedno tjedan dana čitaš stare teme po ovom forumu gdje se priča o strategiji i usput pitaš što ne znaš i onda se vratiš vamo, znam da ti se to čini dosadno i glupo ali ja ne znam kako drukčije da ti pomognem.
Kreni od dijela za početnike i kad savladaš osnovne stvari kreni na ostalo...
http://i66.servimg.com/u/f66/11/16/33/54/alijaa10.jpg
evo sad sam ovdjje poceo da igram
a recite mi ovo:npr ako dobijem novac dali on ide na moj konto odmah ili nekako drugacije ide ta transakcija?
http://i66.servimg.com/u/f66/11/16/33/54/muka10.jpg
evo mucim se sa ovom trojicom mozda ih dobijem
haha jbt kolko godina ti imas ??
a recite mi ovo:npr ako dobijem novac dali on ide na moj konto odmah ili nekako drugacije ide ta transakcija?
odmah ti sjedne na racun nema nikakvih transakcija odes u cashier i vidis da ti je sjelo kaj si osvojio.......
haha jbt kolko godina ti imas ??
zini da ti kazem
BugsBunnyD napisao:haha jbt kolko godina ti imas ??
zini da ti kazem
AAAAAAAA ajde reci sada haha
gaston33 napisao:BugsBunnyD napisao:haha jbt kolko godina ti imas ??
zini da ti kazem
slabo si zinuo
uglavnom, crnogorac u potrazi za novcem bez motike. std.
ovo mislim da te zanima tvoj konto u banci, znaci ako osvojis turnir novac ti bude u cashier i onda odes na opciju withdrawal (tako pise na full tiltu dje ti igras) i sve jasno pise dalje.
Ugl nadam se da ces cesce koristit withdrawal opciju od deposit. gl
Cekaj, ne kuzis kako izvaditi pare a kuzis kako depozitati? Ne znas nista ali screen shoot znas napraviti i postati link...ja to mjesecima nisam znao.. ako budes napredovao u pokeru kao u postanju na forumu onda si roden za šampiona.. :card_heart
gaston33 napisao:a recite mi ovo:npr ako dobijem novac dali on ide na moj konto odmah ili nekako drugacije ide ta transakcija?
ovo mislim da te zanima tvoj konto u banci, znaci ako osvojis turnir novac ti bude u cashier i onda odes na opciju withdrawal (tako pise na full tiltu dje ti igras) i sve jasno pise dalje.
gaston33 napisao:a recite mi ovo:npr ako dobijem novac dali on ide na moj konto odmah ili nekako drugacije ide ta transakcija?
snasao sam se hvala na odgovoru,i ja se nadam da ce vise biti isplata
Cekaj, ne kuzis kako izvaditi pare a kuzis kako depozitati? Ne znas nista ali screen shoot znas napraviti i postati link...ja to mjesecima nisam znao.. ako budes napredovao u pokeru kao u postanju na forumu onda si roden za šampiona.. :card_heart
ako vam treba moderator za forum onda sam tu,a nisam los ni za poker
hajde organizujte jedan turnir da vas oderem ovog dzimi hendriksa i duska dugouska,da se malo igramo eci peci pec
BugsBunnyD napisao:gaston33 napisao:zini da ti kazem
slabo si zinuo
Post godine.