Re: Get rich or go to bauštela (x2)
svašta
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » Get rich or go to bauštela (x2)
svašta
Nema grindanja ovih dana,gosti,rodjaci,babe,stricevi dodju,hrcu mi u sobi i vise puta sam spavao kod cure neg doma,a tamo ne mogu isto grindat. Stao sam na 27k hendova za ovaj mj jer smo tek prije tjedan dana poceli s intenzivnijim grindanjem. Pokusat cu nekako jos odigrat 3k do nove god pa cu postat graf kad dodjem do 30k. Iduci mj onda idem preko 50k odigrat.
Pozdrav.
Zadnji popravljao RufMichAn666 (31-12-2010 18:21:22)
Nema grindanja ovih dana,prokleti gosti,rodjaci,babe,stricevi dodju,hrcu mi u sobi,stjero bi ih u k sve i vise puta sam spavao kod cure neg doma,a tamo ne mogu isto grindat. Stao sam na 27k hendova za ovaj mj jer smo tek prije tjedan dana poceli s intenzivnijim grindanjem. Pokusat cu nekako jos odigrat 3k do nove god pa cu postat graf kad dodjem do 30k. Iduci mj onda idem preko 50k odigrat.
Pozdrav.
Sta ne bi mogao...Kakav si ti to grinder? Pa uspavas je (sex) Zoves mene: "salji database" u meduvremenu skines sve i peglaj.
Ak budes tak cmizdrav neces nikad igrat
RufMichAn666 napisao:Nema grindanja ovih dana,prokleti gosti,rodjaci,babe,stricevi dodju,hrcu mi u sobi,stjero bi ih u k sve i vise puta sam spavao kod cure neg doma,a tamo ne mogu isto grindat. Stao sam na 27k hendova za ovaj mj jer smo tek prije tjedan dana poceli s intenzivnijim grindanjem. Pokusat cu nekako jos odigrat 3k do nove god pa cu postat graf kad dodjem do 30k. Iduci mj onda idem preko 50k odigrat.
Pozdrav.
Sta ne bi mogao...Kakav si ti to grinder? Pa uspavas je (sex) Zoves mene: "salji database" u meduvremenu skines sve i peglaj.
Ak budes tak cmizdrav neces nikad igrat
Posexat cu te kad te vidim pa ces vidit ko je cmizdrav
xViP napisao:RufMichAn666 napisao:Nema grindanja ovih dana,prokleti gosti,rodjaci,babe,stricevi dodju,hrcu mi u sobi,stjero bi ih u k sve i vise puta sam spavao kod cure neg doma,a tamo ne mogu isto grindat. Stao sam na 27k hendova za ovaj mj jer smo tek prije tjedan dana poceli s intenzivnijim grindanjem. Pokusat cu nekako jos odigrat 3k do nove god pa cu postat graf kad dodjem do 30k. Iduci mj onda idem preko 50k odigrat.
Pozdrav.
Ak budes tak cmizdrav neces nikad igratPosexat cu te kad te vidim pa ces vidit ko je cmizdrav
Pa naravno kad sam prejeben:
Zadnji popravljao xViP (29-12-2010 17:39:04)
Ne smijem tu sliku gledat,ako mi baba iza ledja vidi sta gledam,nasamarat ce me tepsijom
Ne smijem tu sliku gledat,ako mi baba iza ledja vidi sta gledam,nasamarat ce me tepsijom
A uzivo me mozes gledat. Muska svinjooo!
RufMichAn666 napisao:Ne smijem tu sliku gledat,ako mi baba iza ledja vidi sta gledam,nasamarat ce me tepsijom
A uzivo me mozes gledat. Muska svinjooo!
:card_heart
? Pa uspavas je (sex)
brijem da tak sebe uspava...
ovo sa tepsijom je provala stoljeća :D:D
gl
Zelim izracunat koliko % villain mora foldat na shove da play bude profitabilan. Gledao sam u let there be range kako se to racuna,ali nisam siguran da mi je skroz jasno jer mrzim matematiku. Ubacio sam situaciju u pokerstove i imam 30% pot equity-a protiv JJ+,AK.
Je li ovo tocna racunica ili treba nesto promijeniti?
f * (9.30 + 7.20) + e * (9.30 + 7.20 + 15.88) > (1 - e) * (7.20 + 15.88)
16.50 * f + (1 - f) * 0.3 * 32.38 > (1 - f) * 0.7 * 23.08
Po ovoj racunici ispada da villain mora foldati: f > 28%, tocno ili krivo?
BTN (Moje ime) ($27.28)
SB ($29.89)
BB ($24.3)
UTG ($23.71)
Dealt to BTN (Moje ime)
Preflop: (Pot is: $0.3)
UTG raises to $0.7, BTN (Moje ime) calls $0.7, SB raises to $4.2, BB & UTG fold, BTN (Moje ime) calls $3.5
Flop: (Pot is $9.3, 2 players)
SB bets $7.2, BTN (Moje ime) raises to $23.08 (All-In)
Nije ti dobra pozicija za shove, predstavljaš jako malo handova, puno ostalih te calla, a po meni imaš super line za shove jer si callao UTGov bet.
Ovo drugo mi se neda
Nije ti dobra pozicija za shove, predstavljaš jako malo handova, puno ostalih te calla, a po meni imaš super line za shove jer si callao UTGov bet.
Ovo drugo mi se neda
Callao sam UTG open zato jer folda 75% na 3b i ovako izvucem vise value-a,a i prizeljkivao sam da ovaj iz blinda sqz-a zato jer 3beta,sqza jako light sa losim hendovima i callao sam mu sqz jer cbeta 100% na flopu i radi dead money kad shoveam s equity-em. To je opis za hend,ali u ovom slucaju konkretno me samo tocnost racunice zanima.
EDIT: utg je tight i 4beta samo AK,QQ bez blefova,znaci nisam 3betao jer nije profitabilno protiv njega ic AI s AKs
Zadnji popravljao RufMichAn666 (29-12-2010 23:32:33)
75% ovisno o 4betu nije veliki fold to 3bet. Ne znam, ostalo kaj si rekao nije loše.
callaš BTN na CO open, ovaj sqz čemu se nadaš i to još jako velik sqz, 4 handed ste i kaj ti više treba?
da imam AA ili KK onda bi callo, ovo mi je izi ship... hand ti izgleda ko osrednji pocket, AJ, AQ, možda neki KQ...
mislim da se trudiš bit prenapredan za nl20, nema potrebe...
callaš BTN na CO open, ovaj sqz čemu se nadaš i to još jako velik sqz, 4 handed ste i kaj ti više treba?
Treba mi njegov cbet na flopu koji ce foldat IMO vise para..ako krivo razmisljam,reci..
EDIT: ako shovam AK pre,onda ce mi foldat sve lose hendove. Ovako s njima cbeta i folda ili ako ne folda,imam svejedno eq.
Zadnji popravljao RufMichAn666 (30-12-2010 00:08:16)
Jel se moze ovo foldat protiv 13/4, 3bet: 4 ?
UTG ($12.94)
CO (etwghewfg) ($25.31)
BTN ($29.9)
SB ($15.98)
BB ($20.95)
Dealt to CO (etwghewfg)
Preflop: (Pot is: $0.3)
UTG folds, CO (etwghewfg) raises to $0.7, BTN folds, SB calls $0.6, BB raises to $2.6, CO (etwghewfg) calls $1.9, SB folds
Flop: (Pot is $5.9, 2 players)
BB bets $4.6, CO (etwghewfg) calls $4.6
Turn: (Pot is $15.1, 2 players)
BB bets $13.75 (All-In)
River: (Pot is $28.85, 2 players, 1 all-in)
Total Pot: $28.85 | Rake: $28.85
Zašt ga nisi 4 beto prflp? Na turnu moraš biti lud da foldaš ....
I pitanje je naravno na koliko handova imas statse?
A na koliko je ovo handova? Ja mislim da on ovdje ima AK, AQ ili JJ i TT, mozda AA ili KK ali neznam, mislim gledaj bottom range jer si inace crushan
Zadnji popravljao JabbaJinx (30-12-2010 23:17:09)
Zašt ga nisi 4 beto prflp? Na turnu moraš biti lud da foldaš ....
I pitanje je naravno na koliko handova imas statse?
Na 120 hendova. S cim ocekujes da nit ide all in kad 4betas? Jesi u prednosti kad ode all in preko tvog 4beta?
Na 120 hendova. S cim ocekujes da nit ide all in kad 4betas? Jesi u prednosti kad ode all in preko tvog 4beta?
A onda mozes i fold ali misljenja sam da bi on ovdje isto ucinio i sa JJ ili TT, mozda cak i AK jer on tebe ovjde ne stavlja na jaci hand jer nisi 4bet napravio i pokusava te izgurati iz handa, neka me netko ispravi ako mislim krivo.
onda foldaj preflop ako misliš da je on tu samo s KK+,nemoš qq igrat za set ili za flop s a i k pa da ti je lakše foldat, ovako ti je doša flop di nemoš foldat
inače za mene je to uvijek shove pre-easy game
sklopi okice i moli boga da ima AKcc xD
Shove pre, ez game. 120 handova nije ništa.