Evo mog zadnjeg update-a u 2010. godini :
Znaci nakon 27 dana igranja(35k ruku na cashu) poceo 02.12.2010 sa 25$...
Rezultati su sljedeci:
Znaci 5k bodova sam skupio za sto bih trebao dobit dodatnih 25$
Lvl 3 Elite bih trebao dobit poc. slj. mjeseca sto znaci boost na bodove to nznm kolko ce iznosti ali sve cemo vidjet
Deposito sam bio 30$ tak da imam jos 26$ dodatnog bonusa za ocistit sve u svemu planovi su sljedeci ocistit cijeli bonus ovdje i vidjet kakva je situacija na njihovim vecim GTD turnirima iako plan mi je prebacit se na starse pa igrat male donkamente jer mislim da bih mogao prek toga napravit neke dobre rezultate ali o tom potom...
Trenutno igram sngove HU 2,1 BI nl4 satelite za vece turnire i imao sam par shootova na nl10 hu....
Ima tu jos puno ucit igrat, pit
Grafove cu odsada postat svakih mj dana pa cemo vidjet kako ce ici, veselim se micro grupi na skypeu koja ce nadam se funkcionirat poslije Nove godine, sry momci nisam bas bio ovih dana doma pa nisam zato dolazio na skype a vjerujem da niste ni vi imali vremena tak da se cujemo u 2011...
Svima zelim Sretnu Novu godinu te se cujemo u sljedecoj 2011. godini
Pozz svima do slj puta
Zadnji popravljao BugsBunnyD (30-12-2010 19:08:12)
e da znan ko mi ga je ukrao... zivim u stanu s americkim stafordom koji lezi do kompa, a ja sam spava u sobi...sigurno mi napa da je dosa neko nepoznat, tako da san siguran da je netko koga pas zna...
neznan jeli neka zajebancija al nevirujen da me neko jebe dok san u betu