Ovisi, sale...
Ovo što roba i croman pričaju je naravno točno, ALI. Na ovom šugavom rrpokeru sam skužio da kad me extra fish reraisa, i to onak jebački brzo grune all in, da mi često tp good kicker nisu dobri. Mislim da bi te on tu sa nekim drawom c/c i onda kao išta pogodio divljao na riveru. Ja bi rekao da imbecil tu ima dva para, totalno kuzim taj njihov ushit kad dobiju dva para, i toliko puta sam se opekao i spušio stack baš na ovakvim turnovima
Što se tiče handa sa AA, ne nzam ni sam što je ispravno, ja tu nebi mogao bacit, možda divlja sa tp, možda ima dva para ovisi, totalno je nepredvidivo govorit o ovakvim situacijama. Ja sam baš neki dan igrao na jednom stolu di je bio lik sa 150eura stackom na nl25.
ja usao, i u 5 minuta sam imao 80 eura
Lik je doslovno gurao 92o na A27r flopu, al opet totalno sam bio polu usran kad sam morao callat njegove all inove i 3betove, rr je pun tih agresivnih ribetina.
I learned a ton from the book previously written by Barry Greenstein:
-When someone dies and has a heart attack, let him lay there and die, and divide the money evenly.
-Have your wife come with you for good sex, if she isn't in the mood, then find a prostitute.
-Stay up all night to keep the fish playing, if all else fails, find a teammate to play while you are off.