Re: RR Poker - Ponuda
slavocar napisao:Evo razgovarao sam sa suportom,i izbrisali su mi te accountove.
Sada se mogu regati preko PokerProaBolje ti je da ne dolaziš, sve je puno sharkova sa PokerPro-a.
Ali sam ja najveci
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
slavocar napisao:Evo razgovarao sam sa suportom,i izbrisali su mi te accountove.
Sada se mogu regati preko PokerProaBolje ti je da ne dolaziš, sve je puno sharkova sa PokerPro-a.
Ali sam ja najveci
Jesi se regao preko pokerpro-a? Ili želiš da te mi?
Zelim da me vi regate..
server se rusi svaku vecer u zadnjih par dana.valjda nemoze izgurati vise od 4k igraca
kaj je sa RR-om taman sam mislio ic vidit dal je sjeo rejkbek pa da kazem da mi isplate to kaj imam na racunu, i vidim ne samo da mi nije sjeo rejkbek nego mi je nestala lova s racuna!!!?!??!?!
nadam se da je nesto opet sa serverima i da mi nije neko maznuo lovu...
kaj je sa RR-om taman sam mislio ic vidit dal je sjeo rejkbek pa da kazem da mi isplate to kaj imam na racunu, i vidim ne samo da mi nije sjeo rejkbek nego mi je nestala lova s racuna!!!?!??!?!
nadam se da je nesto opet sa serverima i da mi nije neko maznuo lovu...
lova s racuna je nestala jos jucer lol, a sta se RB tice, mislim da ga dns ne trebaš ocekivat jer sub i ned su neradni dani...
taman razgovarao sa RR supportom i kaze ovako:
"your club/ admin withdrew. the person who opened your account took (€ x) from your account. should ask them"
e pa ja pitam
haha, dobri su... uzas...
Ovakva je situacija... Neki likovi su se dogovorili s RR-om da će oni biti glavni admini za Hrvatsku za RR poker. Sve mora ići preko njih i oni za to dobivaju 10%. Od kud? Naravno, s vašeg rakebacka. Rakeback se smanjuje na 20% i tako će biti na svim hrvatskim stranicama.
Zašto su vam nestali novci s accounta?
Zato jer se moraju accounti prebaciti na njihov agent account. Lova će vam biti vračena na te nove accounte.
dobro,jel onda ja i dalje saljem vama da mi isplatite tu lovu i rejkbek na MB?
Neznam ništa... Neznam kako će oni to rješavati. Trenutno su accounti u toj fazi prebacivanja, a za ostalo ništa neznam. Zato i velim za sve to: UŽAS!
jebeno, dobro da ne pise u prvom postu da vi garantirate za lovu koja se stavi preko vas, nije li se onda trebalo pitat nas kad ste vec skinuli s racuna dali zelimo po novim pravilima nastavit igrat na RR ili zelimo da se isplati lova
jebeno, dobro da ne pise u prvom postu da vi garantirate za lovu koja se stavi preko vas
Garantiramo. Nećete vi izgubiti svoju lovu...
nije li se onda trebalo pitat nas kad ste vec skinuli s racuna dali zelimo po novim pravilima nastavit igrat na RR ili zelimo da se isplati lova
Oni vele da ne. Dobili smo ultimatum da ako to ne napravimo da će nam zabraniti da reklamiramo RR i zaradjujemo kao affiliate.
Accounti su prenešeni. Javite mi nickove koje ste imali da vam dam nove i lozinke.
U kojem pregledniku igrate RR?
Događa mi se stalno da mi istekne vrijeme za potez, iako nemem mogućnost odigrat, tj. ne pojave se one tipke.
Ja ga ne igram,ali probaj Operu staviti jer mi se cini ova zadnja kao dosta brza.(od firefoxa je daleko brza).
Stavi si da ti nije defaultni i koristi samo za igranje i nemoj je trpat sa kojekakvim extenzijama i dodacima.
prije sam igrao na ff i isto to mi se desavalo.sada kada koristim ie nemam nikakvih problema a igram 9 stolova.
prije sam igrao na ff i isto to mi se desavalo.sada kada koristim ie nemam nikakvih problema a igram 9 stolova.
Probat ću, jer me opera živcira zao što stolovi ne idu izvan browsera.
menu -> settings > preferences ->advanced -> tabs -> aditional tab options -> open windows instead of tabs
jos namjesti da ti dopusta sve pop-upove
menu -> settings > preferences ->advanced -> tabs -> aditional tab options -> open windows instead of tabs
Tenx bro!
Nisam stručan, ipak studiram samo informatiku.
hvala puno i od mene, i meni je ovo trebalo
kaj je s RB za 12 mj,jednog dana ?
Bude ovih dana. Malo se odužilo... A i vikend je bio 15. i .16.
Kako vam radi RR? MEni je postalo jebeno nemoguće igrat tamo. Svaki drugi hand mi tajmouta. Izgubio sam već pun kurac novaca i živaca zbog toga.
meni isto sve ok. igram 8 stolova.
steka mi jedino kad mi radi jos nesto tipa skype, youtube,...