Re: Tuđa lova na moneybookersu
ako si imalo pošten potroši ih
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Meni su u banci bili greškom uplatili nekih 110-120k kn. Zvala me teta iz banke da dođem potpisati da ih mogu vratiti
i jasno da nisi otisa potpisat nista.
Jasno da sam budala i da sam otišao
depositaj preko mba sve te pare na neki pokersite, tako si ziher da ti ih niko nece uzet a i opro si ih u isto vrijeme
3500 Euros = 25 917.7101 Croatian kune
mmmmmmmmmmmmmmmmm.
party za forumaše bi bio ok.
depositaj preko mba sve te pare na neki pokersite, tako si ziher da ti ih niko nece uzet a i opro si ih u isto vrijeme
+1
i očistiš neki dobar bonus od 1k eura
Ako sam ja dobro skuzio ovdje je grasku napravio Bigbet koji je lovu krivo uplatio, i MB nema nista s tim i po nekoj logici oni tu lovu ne mogu ni potrazivati od tebe, kao sto je npr. slucaj s bankama koje ju potrazuju da ju vratis dok ti ju krivo uplate (kao u dfabeovom slucaju).
Ali... ja bi ipak isplatio lovu ali ju nebi odmah dirao dok ne vidis sta ce se desavat, da nebi nekim slucajem spicko 25k kn pa ih na kraju moras vratit
prvo kupi u top shopu za 299kn komplet dvd-a biblijske price,pogledaj, i onda odluci sta ces......
prvo kupi u top shopu za 299kn komplet dvd-a biblijske price,pogledaj, i onda odluci sta ces......
haha
lolcina.
vrati novce, nemoj bit pička
vrati novce, nemoj bit pička
kladim se u 1k€ da bi ih ti prvi uzeo lol i zdonkal na nl1000
pravi hrvat ne vraća krivo uplaćene pare
niveaformen napisao:vrati novce, nemoj bit pička
niveaformen napisao:vrati novce, nemoj bit pička
mora da si me zamijenio sa nekim
3500€ iznad EV-a
uzmi pare i btk, daj 10 % u dobrotvorne svrhe da si olaksas dusu
moguce da je zajeb od strane stranice na kojoj si igrao..i ako su ti i shipnuli tudu lovu, na njima je da tom liku vrate pare koje su tebi poslali..tako da pola isplati i uzivaj, ostalo zdonkaj kao free bankroll
Prebaci 500€ na marina.uzelac@net.hr, pa cu ti reci sta trebas napraviti s ostatkom da ga mos legalno zadrzat
Kupi si biloga i šmrči sa stomaka maloljetne kurve, nešta ukradi još i odi ko sanader u crkvu i pokaj se
Evo ti donekle normalan savjet- odaberi 2-3 poker sobe na svaku ulati po 1 k eura i cekaj 6 mjeseci tak. Ukoliko ti zaprijete sudskom tužbom vratiš novac a ukoliko ne smatraj da si dobio jackpot i uživaj. Nemoj odmah iči to trošit a pogotovo ukoliko znaš da nemožeš toliki iznos vratiti.
Vjerujem da ukoliko je to greška od Big beta da će ti ostati novci , ukoliko je pogrješio MB sistem e onda bi oni mogli tužiti i 99 % dobiti parnicu. Samo pametno i lagano