Re: nl50 AA 4betani pot vs nit 150bb
nije stvar u tome od ceg smo bolji nego sto rejza nas cbet
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Bolji si samo od AK a to mislim da neče nikada platiti preflop tako da je po meni ok odigrano.
Edit: A i da ima AK neče betati river.
Zadnji popravljao dfable (16-01-2011 17:18:27)
ali oni su 150bb deep on na flopu, neovisno o odigranom turnu i riveru ima jos pp u rangeu s obzirom na njegov i tiltov stack!
ZAt nebi mogo imat TT, 99, 88 .... ako je 4 bet bio jako mal, ima oddse za set minding, druga stvar je sto moze imati JJ, a MOJE je misljenje da KK nece feltat tu upravo zbog statsa! znaci foldati flop zbog jednog handa koji nas dobiva a to je JJ?
eto to je moje misljenje!
KK def. ce zashipat PF, JJ sumnjam da bi slowplayo def. mislim da je imo QQ
samo bolji hand
ZAt nebi mogo imat TT, 99, 88 ....
Zato jer je nit i ima 3bet samo 3%.
A i da je neki lagtard, isto neće imati u range (ili će imati vrlo rijetko) parove. Svi igrači u poziciji callaju open rejz za set.
Precjenjujete brutalno te statse na tako malo handova.
zna mi se neki put desit da imam totalno krive statse na 150 handova,npr da imam 3b 2 ili 14, ili AF 1 neki put 7 a u stvarnosti imam 3b 6 i AF3 tak ovo kaj salemental rekao
mislim da si morao vise 4b pre jer ovakav 4b ce ti callat i sa JJ samo zato kaj ste deep , dalje bi onda bilo lakse igrat jer bi znao da nema JJ i beata te samo KK
Bet/fold je za zatvor.
Ajmo reci da cbetas flop,tko ce sipati set?
Nitko,svi ce samo callati sa setom.
Bet/fold je za zatvor.
Sa čime če po tebi on rejzat naš cbet u 4betanom potu na ovakvom boardu?
Bet/fold je za zatvor.
.
+10000000000000000000000000000000000
croman19 napisao:Bet/fold je za zatvor.
Nitko,svi ce samo callati sa setom.Sa čime če po tebi on rejzat naš cbet u 4betanom potu na ovakvom boardu?
Skoro pa se nikad nece desiti raise ovdje,mozda ce nekad neki losiji igraci rejzati AK,KQ,AJ,QQ i neke airove.
Bet/fold je za zatvor.
+1
Bet/fold je za zatvor.
Da, i slažem se s time da tu nikad neće dobiti rejz. Ali kad dobije rejz (u 0,00001 % slučajeva) prije će taj rejz biti s setom nego za blef.
Precjenjujete brutalno te statse na tako malo handova.
Da, može se desiti da su statsi krivi i da je spletom okolnosti igrao tako na 150 ruku. Ako kolko često će to biti? 10%? Tolko rijetko da je zanemarivo.
Ako ćete na to gledat tako, onda bolje da uopče ne koristite statistiku.
Zamislite sad suprotnu situaciju. Imate lika na 5k handova, 19/16 AF=2, 3bet=3. Pogledao je par filmića i odlučio je igrati manje stolova. Sad igra u prosjeku 23/20 AF=3.5, 3bet=8. Vi ste odigrali s njim 200 handova i statovi su vam i dalje oni od prije.
Da, statovi su krivi, ali kolko često će tako biti?
Uvijek možda statovi krivo prikazuju, ali to će biti rijetko i nesmije se uzimati u obzir.
------------------
A sad moje viđenje svega...
U igri bi vjerojatno odigrao ko turčin iz istih razloga. As played: river je check/fold ako mislimo da ne beta AK, a ako mislimo da ga beta onda je check/call jer imamo dovoljno dobre oddove za call.
Kad bolje razmislim, protivnik ovdje vrlo rijetko ima set.
Ako mu stavimo range JJ+ i AK onda na flopu postoje:
3 kombinacije JJ, 6 komb QQ, 3 komb KK, 1 komb AA i 6 komb AK (ako netko nezna kak sam ovo dobio, objasnit ću).
Ja bi ovdje izbacio AA (ide all in preflop) i po pola kombinacija JJ i KK (jer vjerojatno ne 3beta JJ jer ste deep, a KK će zgurati nekad).
Tak da nam ostaju samo 3 kombinacije koje na beataju, a 12 kombinacija koje beatamo.
Betao bi ovdje tako da mogu betati 3 streeta (recimo po pola pota).
Na tako mali bet ti vjerojatno neće foldati QQ na flopu u poziciji, a izvuči ćeš max value od AK.
Ako rejza bi foldao flop.
Kraljeve nema jer bi ih shipao preflop, JJ može imat al s obzirom da je samo callao turn vjerojatno ne, tako da ti ostaje ili QQ ili AK. Ako je tip stvarno nit foldao bi QQ na turnu jer i on zna da ni tvoj 4bet range nije ovdje gori od KQ (jer si ludjak al necemo sad o tome). Tako da je ovo po meni thin call al ipak call.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora