Tema: idem i ja po supernovu
Moj 1. projektic
poceo sam prebacivat roll nazad na starse pa sad kako bilo,idem po supernovu i mislim da se vise necu vracat na ove divlje sajtove osim ak ne bustam na starsima
vidim da svi imaju neke nove projekte u novoj pa cu i ja neki projektic mali napravit posto sumnjam da cu sad bas nesto ludo grindat dok su mi ispitni rokovi nadam se da cu do kraja rokova napravit 15-20k VPPa (kraj 2.mj.) i onda u 3 i 4 mj rjesit do supernove ako u meduvremenu ne bustam jer sam nesto malo zdonko i vise od pol rolla morao isplatit radi placanja faksa ,instrukcija,telefonskih racuna i ostalih zivotnih potreba...
krecem na NL25, kad sve prebacim imat cu 50ak BI , zasad igram sa pola od toga dok cekam da se prebaci sa ostalih sajtova,situacija nije idealna al valjda nece odma kola nizbrdo
danas sam igro prvi dan 540 VPP,pogodio cudo setova i izasao u minusu 2,5 BI neznam ni sam kak (blefiram ljude s foruma a oni neznaju bacit top set stvarno svasta )
malo offtopic
ja sam tek sad skuzio da ptr prati i ongame, sad sam iso gledat i vidm da me ima na ongameu al brutalno krivo pokazuje broj handova mozda petinu imaju od onog kaj sam odigrao.. al nema veze bar odprilike znas ,sad bi najrade tipko cijelo vrijeme likove s kojima sam se borio na NL100 jer me fakat zanima kak otprilike stoje al ima samo onih šugavih 10 searcheva dnevno..
sam sebi spamam temu
sretno mi bilo..