momci dosta preprike i vrjedjanja, valjda ja najbolje znam zasto sam tako odigrao, zasto sam toliko rejzao, zasto sa m chek/ foldao river!!!
Wtf, niste vi danas 13 sati sjedili sa tim ljudima za stolovima, ovdje sm se svi solzili da je plaz bio odlican?
veci rejz LOL LOL LOL LOL!!!!'
ps obv da hocu njegov AQ,K,J u handu jos imam NUTZ a on dovoljno chipovs i prostora da me 4beta, a to sam i htio s obzirom na image koji sam izgradio, zato prekinite prdit u stolice i biti najpametniji poslije bitke!
Zavrsio je prvi dan.... 13 levela, 13 sati....
Croman je non stop varirao, unistavao je stol svojim playevima izgubio flip kada je t bilo najbitnije Ak na QQ za 100k , 60 behind mu ostalo!
kasnije je callo 3barela sa boljm handom da bi donk na kraju skeljo skalu, uzas...ispao je !
Ja imam 233k chipova, average je 104k nakon prvog dana!
od nasih in su jos ivica (oko 80k) , pero (oko 90k), damir (nisam siguran)!
Igrao sam jako agresvino pogotovo zadni level kada su blindovi bili 1k/2k, (svi su htjeli dourat do 2 dana )
tako da sam bez sdw napravio 70-80k predkraj!
bilo je svega, 3barelanja 8 5 na KK33Q, i 5bet shipanja biggest stacku sa zrakom! (obeco sam sebi nebudem vise)
zadovoljan sam svojom igrom jako, sutra je dan pauze i prekosutra pica pjeva jel?
Zadnji popravljao hendrixjimmi (03-02-2011 06:24:14)