knez napisao:mislim da neces dobit shove na riveru od aira jer mislim da rijetko/nikad ima air ovdje (callao je chk/raise na turnu). Mislim da mu je vecina rangea ovdje nesto tipa AJ/AQ/AK/KK/QQ i da to nikad nece pretvorit u bluff. takoder mi tu cesto mozemo imat draw as played koji je dosao i s kojim cemo ga snapat. njegov range za betanje rivera je tu prilicno polariziran i siguran sam da AJ/AQ/AK/KK/QQ etc check behinda na riveru sto znaci da beta zrakove (koje skoro nikad nema), mozda neki dvopar vrlo thin (sto ce cesto takoder chk behindat) i skale/boje. Betamo river za value od tog, vecinskog dijela rangea (AJ,AQ,AK,AT,KK,QQ...) i mozemo mirno foldat na shove jer on tu ima jako malo stvari za pretvorit u bluff i jako je los spot jer mi sve te drawove mozemo imati. tako da bet 13.5k / fold to shove >> check/fold >> check/call.
sve sto si napisao apsulutno potpisujem!
znao sam da chek behnda jakog asa zato sam i foldao, znao sam da sam trebao mozda b/fold river
ali koliko da betam u taj pot? imam behinf 40ak K, pot je velik, svaki mali bet je weak line po meni!
previse diskusije oko glupog handa"
uredu je da netko iznese misljenje ali ovdje je bilo vise bez znacajnih "odvratno si dogro" komantara nego savjeta!
10ak hadnova prije sam mu flouto 85o na k q 3 i na turnu ga c/r, platio je, river sam valu betao (k q 3 3 k)
foldao je 3 , pokazao sam hand...isti , indenicni play sam napravio sa a 9!
htio sam cal an turnu od jako asa(ak, Aq, AJ), uvjeren sam bio da ce ga cekirat i nece pretvarati u bluf, jer ima check value od aggro igraca! kad sam vec odlucio c/f bio sam uvjeren da je jak, nekim cdom mi je pokazao hand i bilo mi je lakse...
incae..zbilja mislim da sam razmisaljo drugacije od vas u tom handu protiv villiana s kojim sjedim vec 6 h za stolom!
ne mislim biti bahat, ali taj gay rez turn bi opet ponovio zbog historya i mog imagea za tim stolom!
hvala na savjetima, nadam se da ce sutra biti dobar dan!