Re: Vaše najluđe oklade
ček a što da zbilja pristane? dam se kladit da bi pobjegli prije nego bi rekla liz
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ček a što da zbilja pristane? dam se kladit da bi pobjegli prije nego bi rekla liz
da dubai0 nemoze betat HU nl, na 50k handova mora bit u +. Ako ne uspije oralno me zadovoljava ispred svih, svjedoci zamorano, croman,tilt....
Preostaje jos samo da odigra 50k ruku
frane bi ovo namjerno izgubio...
ovo nije luda oklada, ali može bit poučna...
slučajno sam doma našo 5 papirnatih dolara i stavio si u džep sa ostavom lovom (tona love)...
išo sam kod čuljka (hendrixjimmi) igrat neke turnire jer on mene uvijek zove da mu pomognem a i nema baš prijatelja pa činim dobro djelo i bit ću na heateru duže?
i tako upalimo svaki po 10ak mtt-a i on naravno poispado vrlo brzo iz svih, sve bolesni bad beatovi, cooleri, natkupi... ja sam igrao vrlo loš poker ali sam uspio doć do ft-a nekog micro 6$ i na kraju smo shipali 1,4k... kažem "smo" jer smo splitali winningse...
i tako mi sretni i zadovoljni odlučismo otić na cugu u jedan zagrebački noćni klub i ugledasmo 2 vrlo lijepe i vrlo mlade pripadnice ženskog spola kraj šanka gdje smo se mi naravno utaborili... naručili smo par rundi i dok sam vadio iz džepa tonu love on je vidio tih 5 američkih papirnatih dolara i reko "vau, daj da vidim"... koju min kasnije sam ga pito koje mi oddse daje da pozovem te cure kod njega u stan i dog smo se 4:1 a ja sam uložio tu novčanicu...
i tako uletim i sve je super išlo, dogovorim sve, već su se krenule oblačit i pitaju a koji ti je frend? ja onak nevoljko pokažem na njega i one se okrenule i ošle...
tužan sam mu dao tih 5$ i odtad ga je kreno sick upswing, shipo je 2-3 live i neke online turnire, počeo (odjednom) beatat i cash, a ja u međuvremenu nisam uspio ni nl20 beatat
Pouka: ne vjerujte ljudima
hahahaha.. koji si ti seronja... hahah.... dobra dobra.....
Stvarno, al stvarno bi imao siguran posao na index.hr
neda mi quotat ima tu podosta epskih recenica
:card_heart
prijava odnosno registracija za objavu odgovora