Tema: postati pro
vec dugo razmisljam o ovome i postavljam si razna pitanja ...
posto nisam bas uspjesan na faksu ,upisao sam parcijalu 3 god s tim da sam vec sad vec 5 godina na faksu, jednostavno se nemogu prislit da ucim.. od pocetka si sam placam faks i sve u vezi u njega i vec mi je dosta zajebancije i trosenja para na nesto sto mi ocito nejde,mislim da sam bar 40-50k kn postrosio na faks i sve oko njega..
ni u pokeru dosad nisam bio nesto posebno uporan,igrao sam uglavnom po sat ili dva dnevno i bio sam zadovoljan s onim sto sam zaradivao jer sam imao za placat faks,izlaske,kave i ostale pizdarije... nisu to bili neki veliki novci al kad vam je sve sto zaradite đeparac i nista nemorate doma placate s novcima koje zaradite osjecate se ko car,nemate brige ocete imat za izlazak jer novac nije problem ni u jednom trenutku.
prosle godine sam odmah u 1.mj bio u minusu oko 5k$ i to na malim limitima a razlog tome je bio sto mi je preminuo tata i kada sam igrao poker jedino tada nisam razmisljao o svemu sto se dogada oko mene i to me skupo kostalo ,nakon toga sam prestao igrati do negdje 3,4mj kada sam polagano ponovno poceo igrat i ozbiljnije se aktivirao na forumu.
godinu sam zavrsio u plusu oko 12k $ sto je uredu s obzirom da sam opet kretao od najnizih limita i s obzirom na rupu u kojoj sam se nasao na pocetku godine.. shvacam da mi to nije dovoljno da se zbog toga ostavim faksa ali vjerujem da bi mogao zaradit 3-4 puta vise godisnje kada bi se iskljucivo posvetio pokeru..
Ono sto me zanima koliko vas je odlucilo bavit se iskljucivo pokerom i odjebat sve ostalo, sta bi napravili da se desi nekakava zabrana online pokera i sl.
dali imate kakav plan u slucaju da neuspijete?
dali mislite da ste dovoljno dobri da si u iducih 5 god rjesite egzistenciju i da onda igrate kad ocete a ne da bas morate svaki dan igrat odreden broj sati
dali se mozete zamislit da sa 50g i dalje na kompu klikate gumbice i derete se na monitor ili sta god ce vec tada bit ..
dali imate kakav plan da kad zaradite dovoljno novaca da pokrenete nekakav biznis ?
koliko vas misli da je na dobrom putu od trenutka od kada ste se odlucili da ce vam poker biti jedini izvor prihoda i dali ste ikada pozalili?
puno mi se pitanja vrti po glavi i stvarno nemam pojma sta da radim,kada vidim mamu ili prijatelje kako nekad dodu isfrustrirani s posla i jos se mole da im ne smanje place ili da je dobiju na vrijeme cak i da zavrsim faks nisam siguran da pristao na neki posao di ce me netko jebat svaki dan i ja cu mu jos morat bit zahvalan sto mi je dao posao a znam da sam mogao za vrijeme sto sam tamo puno vise zaradit samo sto se s poslom stjece neka sigurnost i odobravanje od okoline sto je vjerojatno nebi imao kao poker pro, a uvijek sam bio ziheras,nikad nisam bas riskirao.. i sad me lovi panika jer neznam sta da radim
malo poduzi post, pomagajte