Sick post.Svaka čast na iskrenosti i detaljima.Tijekom čitanja posta u mnogim dijelovima sam mogao nać sebe,moram priznat.Evo dat ću ti par svojih odgovora na neke od tvojih pitanja:
puki86 napisao:1.dali imate kakav plan u slucaju da neuspijete?
2.dali mislite da ste dovoljno dobri da si u iducih 5 god rjesite egzistenciju i da onda igrate kad ocete a ne da bas morate svaki dan igrat odreden broj sati
3.dali se mozete zamislit da sa 50g i dalje na kompu klikate gumbice i derete se na monitor ili sta god ce vec tada bit ..
4.dali imate kakav plan da kad zaradite dovoljno novaca da pokrenete nekakav biznis ?
5.koliko vas misli da je na dobrom putu od trenutka od kada ste se odlucili da ce vam poker biti jedini izvor prihoda i dali ste ikada pozalili?
6.puno mi se pitanja vrti po glavi i stvarno nemam pojma sta da radim,kada vidim mamu ili prijatelje kako nekad dodu isfrustrirani s posla i jos se mole da im ne smanje place ili da je dobiju na vrijeme cak i da zavrsim faks nisam siguran da pristao na neki posao di ce me netko jebat svaki dan i ja cu mu jos morat bit zahvalan sto mi je dao posao a znam da sam mogao za vrijeme sto sam tamo puno vise zaradit samo sto se s poslom stjece neka sigurnost i odobravanje od okoline sto je vjerojatno nebi imao kao poker pro, a uvijek sam bio ziheras,nikad nisam bas riskirao.. i sad me lovi panika jer neznam sta da radim
1.Pa mislim da da,uvijek se ima plan B.Skrpao bi se već negdje za 4-5k kn jer ipak imaš neku srednju školu s kojom bi mogao nać neki takav posao i imat bar prihode za živit.Ali jebiga, ukoliko se ideš potpuno posvetit pokeru,računaj s tim da nećeš dat 'otkaz'.Znači tebi je u planu igrati koliko god u tvojoj mogućnosti to je,znači do starosti,bolesti i sl.(a tijekom toga vremena probat ostvariti nekakav biznis za mirovinu,to ću objasnit kasnije).
2.Ja vjerujem za sebe da da.
3.Neznam kaj će bit za 50g, ali ako budem živ i zdrav mislim da se mogu zamislit kako igram poker i razbijam pičkice,chillam uz kavicu i zajebavam zemu i čuljaka. Znači bez zajebancije,mislim da da,shvateći to kao moj novac od kojeg živim zašto ne, 'radio' bi ga kao svaki normalan posao u 50-tima.
4.Naravno,raznorazna otvaranja kafića,restorana,kladionica,poker kluba itd.
5.Još se o tome nisam 100% odlučio,ali mislim da vjerojatno budem i mislim da sam na dobrom putu.
6.Znam kak je to,vidit ljude koji se muče za 3000kn,a sebe zamislit u svojem 'brlogu' igrajući poker i zarađivat 10 puta više prekrasna je zamisao.Inače sam drukčiji od tebe po ovom 'ziheraš',volim riskirat i ajmo reć da sam neka vrsta 'kockara' po tome(iako se ne kockam,bar ja poker ne smatram kockom).
A ukoliko te faks neide,nemaš volje za učit i zajebavat se sa tim svim jebiga... ja bi ti savjetovao da na tome ne gubiš vrijeme nego da se što prije posvetiš onome od čega misliš živjeti, ah sad, na tebi je da odlučiš od ćega če to biti.
Nadam se da sam ti bar malo pomogao, ako imaš još nekih pitanja ili za razgovor javi se na msnu ili skypu...
"Valjda mogu i ja jednom u zivotu svaki dan biti pijan"