Tema: Živjeli!
Evo i mene. Registrirah se još prije ali sad se odlučih javiti. Gubim se po pokeru već godinu i po ali bez nekakvog uspjeha....za razliku od kolege dfableta koji sjedi na susjednom stolu.
Ali bit će bolje
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Evo i mene. Registrirah se još prije ali sad se odlučih javiti. Gubim se po pokeru već godinu i po ali bez nekakvog uspjeha....za razliku od kolege dfableta koji sjedi na susjednom stolu.
Ali bit će bolje
Gubim se po pokeru već godinu i po ali bez nekakvog uspjeha....za razliku od kolege dfableta koji sjedi na susjednom stolu.
Ali bit će bolje
Sada če se i to promjeniti pošto si došao na naj poker forum
Welkum kolega.
p.s. običaj je da novi članovi postaje kakve sise u temu o predstavljanju
Hoće vraga, to je sve rigged
Nema šanse.
To je kao da gladnog čovjeka tjeraš da traži slike odojka po netu
Dobrodosao Sotono!
(za one koji neznaju, Baphomet je lik kojeg stuju sotonisti).
Pozdrav bobomane.
Ajoj, nemoj da se ulovimo u te rasprave. To ima veze sa Sotonistaima koliko i 3-bet sa ribama Daj bolje neki savjet u vezi pokera.
Jbga, evo ti onda
dfable jel ti igras na pokeru770? mislim da sam igrao protiv tebe danas za stolom ili netko slicnog nadimka i jesi me nazivciraoooo majko mila...
Nope, ne igram tamo
onda je netko slicnog nadimka :S
Pozdrav bobomane.
Ajoj, nemoj da se ulovimo u te rasprave. To ima veze sa Sotonistaima koliko i 3-bet sa ribama Daj bolje neki savjet u vezi pokera.
Necemo o tome bez brige, samo mi je bilo simpaticno
Znaš kako ja kažem, da Sotona postoji već bi mi više puta pokucao na vrata, ponudio ugovor i u zamjenu dao novca i žena koliko hoću. A bed beatovi bi bili stvar prošlosti.
A pošto se dotični još nije pojavio.....
Odoh probat malo povećati ovaj besplatni bankroll na 770
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora