Tema: Živjeli!
Evo i mene. Registrirah se još prije ali sad se odlučih javiti. Gubim se po pokeru već godinu i po ali bez nekakvog uspjeha....za razliku od kolege dfableta koji sjedi na susjednom stolu.
Ali bit će bolje
![]()
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Evo i mene. Registrirah se još prije ali sad se odlučih javiti. Gubim se po pokeru već godinu i po ali bez nekakvog uspjeha....za razliku od kolege dfableta koji sjedi na susjednom stolu.
Ali bit će bolje
![]()
Gubim se po pokeru već godinu i po ali bez nekakvog uspjeha....za razliku od kolege dfableta koji sjedi na susjednom stolu.
Ali bit će bolje
![]()
Sada če se i to promjeniti pošto si došao na naj poker forum
Welkum kolega.
p.s. običaj je da novi članovi postaje kakve sise u temu o predstavljanju ![]()
Hoće vraga, to je sve rigged
Nema šanse.
To je kao da gladnog čovjeka tjeraš da traži slike odojka po netu ![]()
Dobrodosao Sotono!
(za one koji neznaju, Baphomet je lik kojeg stuju sotonisti).
Pozdrav bobomane.
Ajoj, nemoj da se ulovimo u te rasprave. To ima veze sa Sotonistaima koliko i 3-bet sa ribama Daj bolje neki savjet u vezi pokera. ![]()
Jbga, evo ti onda

dfable jel ti igras na pokeru770? mislim da sam igrao protiv tebe danas za stolom ili netko slicnog nadimka i jesi me nazivciraoooo majko mila...
Nope, ne igram tamo ![]()
onda je netko slicnog nadimka :S
Pozdrav bobomane.
Ajoj, nemoj da se ulovimo u te rasprave. To ima veze sa Sotonistaima koliko i 3-bet sa ribama Daj bolje neki savjet u vezi pokera.
Necemo o tome bez brige, samo mi je bilo simpaticno ![]()
Znaš kako ja kažem, da Sotona postoji već bi mi više puta pokucao na vrata, ponudio ugovor i u zamjenu dao novca i žena koliko hoću. A bed beatovi bi bili stvar prošlosti.
A pošto se dotični još nije pojavio.....
Odoh probat malo povećati ovaj besplatni bankroll na 770 ![]()
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora