Tema: WTF...'oće stat više...??
1,10$ 45man. na starsima....nema teorije da mi ista izdrzi zadnja tri dana...znam da je to normalno ( bar se nadam ), ali ipak...ja bi da to stane ....
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
1,10$ 45man. na starsima....nema teorije da mi ista izdrzi zadnja tri dana...znam da je to normalno ( bar se nadam ), ali ipak...ja bi da to stane ....
wtf šta oće stat? winningsi?
....neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ......hocu jedan puta kada imam KK a nas je 8 da me ne dobije lik sa KJ i umjesto da budem chipleader ja ispadnem van nagrada....hocu da se zaustavi swing, red je ....
Zadnji popravljao gi85 (19-03-2011 02:18:53)
joj, da ja stavim svoj graf... FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
si fulo temu?
nije! Vidis da nema pjesme
pa pita se 'oce stat više...?? ili ce svi ovi koji su se kladili bez njega ostati bez love
..moram priznati da sam jako razocaran.... od toliko odgovora nijedan suvisli, a uz to sve jos mi se i spama tema....jako nekulturno i arogantno i veliki jedan minus za forum.....
pa ocito da te zajebavaju jer se zalis bez potrebe, ako mislis da je ovo downswing ocito ne igras dugo poker, ne igram turnire al plakat nakon downswinga od 50 turnira je smijesno... ljudi imaju downswingove po 500-1000 turnira.
pa ocito da te zajebavaju jer se zalis bez potrebe, ako mislis da je ovo downswing ocito ne igras dugo poker, ne igram turnire al plakat nakon downswinga od 50 turnira je smijesno... ljudi imaju downswingove po 500-1000 turnira.
+1 ali malo si pretjeral, za očekivat je da ako si i dobar sng igrač da ti se bude dogodili 100 buy in dowswing na 45 man sng čak možda i 150 BI tak da ovaj kaj se njemu događa je posve normalno
ja sam misilo na mtt-e
sve je meni jasno i nije poanta u tome.....jebes ti to ako ja dignem 60 BI i onda dropnem 150..na koji cu se ja onda limit spustit??? ako pusnem odo u kurac i opet moram uplacivat....nije ok...
Da je lako zarađivati u pokeru svi bi ga igrali. Kako bi roba rekao, welcome to poker
pa nitko ne kaze da ce se to tebi dogoditi..moras samo imati ispravnu banku za ono sto igras i moras se znati nositi s downswingom..jer ako stalno donosis dobre odluke kroz odigrane turnire ce ti se linija izravnat i krenuti prema gore..
a ako ti sad popizdis radi ovog sto ti se dogada i pocnes raditi svakakve egzibicije, vrlo ti se lako moze dogoditi da padnes na 0, a i ispod toga sto se tice winningsa..
drzi se svoje igre, polako je nadograduj, uci i citaj i vidjet ces da ce vrlo brzo linija krenuti gore..
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora