Nice spot za raspravu, već dugo nije bilo kvalitetne teme na forumu sa ovako dobrim spotom za komentiranje. Stalno su neki cooleri tipa dali sam dobro odigrao = tipa gurnuo QQ sa 10bb na turniru ili stackanje na flopu sa setom na set i kako se to moglo izbjeći..
Mislim da ima dobrih komentara, samo zašto ljudi zaboravljaju da flop check od dobrog rega može značiti i gin na flopu? Je, istina da je nije normalan line i većinom će ovdje imati marginalni made hand ili air s kojim ne misli nastaviti i odustao je od pota.
Ali ako se stavimo u njegovu poziciju sa recimo 66 - na flopu ima nuts, naš preflop calling range se sastoji uglavnom od small-medium pp, suitanih i off s brodwaya, puno puno rijeđe malih SC, Axss jer smo CO s dosta akcije iza sebe, pa bi takve handove PF prije 3betali nego callali. Zbog toga se nikako ne mogu oteti dojmu da overpar nikad ovdje nema, isto kao i FD jer bi ih trebao svakako betati na flopu. Jedini value koji gubi s monsterom na flopu je davanje free karte FD, ali taj FD mi većinom betamo nakon njegovog checka, čak i neki zalutali str8 draw sa recimo 55. Tako da ima idealan spot za check/raise seta.
Mi na flopu checkiramo svoje monstere, marginalne handove, ali vjerojatno ne i FD i veliku većinu aira s kojim pokušavamo pokupiti pot.
Turn ništa ne mijenja osim backdoora koje može betati, ali i s kojim i hero može callati turn u njegovim očima.
Mislim da je naš hand jako underrepan i dosta izgleda kao busted backdoor flush ili str8 draw koji smo pasivno odigrali ili random steal na njegov weak line, a njegov shove na riveru je totalno polariziran na air ili nuts (veći FH+)
assumption is the mother of all f ups