Re: Get rich or go to bauštela (x2)
ma to sto kiklop kaze, dok sve ne verificiras znaju srat, al kad sve provjere ne pitaju vise nist i super je..
a što je to točno sve?
ja sam zasad verificirao sam VISA karticu od deviznog računa
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Projekti, izazovi, blogovi » Get rich or go to bauštela (x2)
Stranice Natrag 1 -¦- 13 14 15 16 17 -¦- 20 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ma to sto kiklop kaze, dok sve ne verificiras znaju srat, al kad sve provjere ne pitaju vise nist i super je..
a što je to točno sve?
Tilt napisao:ma to sto kiklop kaze, dok sve ne verificiras znaju srat, al kad sve provjere ne pitaju vise nist i super je..
a što je to točno sve?
neznam sad napamet al ja sam verificira i adresu i opet tu karticu,tj. mora san poslat izvod di vide broj te kartice i lovu od moneybookersa - ali to je bilo kad sam iša povečat limit, do tada sam i ja samo ima verificiranu tu karticu putem onog iznosa šta oni skinu
trazit ce te nekad sliku osobne i nekih izvoda od deviznog racuna il tako nest, i malo su spori kad to trebas verificirat, al kad to sredis kasnije je sve super i vise te nitko nista ne pita
A sta ti je cijeli BR radio na MB ako si igrao? Inace, imas na sajtu lovu, ne...
a dobro, nemojte sad baš tražiti rupe u priči...
koliko ti treba para da bih igrao?
PM ces dobit kroz koju minutu.
A sta ti je cijeli BR radio na MB ako si igrao? Inace, imas na sajtu lovu, ne...
Lova na internetu mi nije samo za poker.
Nadam se da ćeš što prije sredit to i nastavit igrat
Hvala. Al vidis da nista ne znam.
Moze sad neka neko misljenje o tome kaj da radim?
A sta si to napravio pa da drugi ne ponove tvoju gresku pa ostanu bez love?
+
:card_heart
noirlegion napisao:A sta si to napravio pa da drugi ne ponove tvoju gresku pa ostanu bez love?
Rekao bi vec da je moguce da netko drugi napravi istu pogresku.
iamlegend napisao:noirlegion napisao:A sta si to napravio pa da drugi ne ponove tvoju gresku pa ostanu bez love?
Rekao bi vec da je moguce da netko drugi napravi istu pogresku.
trazis da ti pomognemo a neces objasnti situaciju... ajd se odluci... jer ovo ovako nema smisla...
stvarno, šta očeš da ti ljudi kažu...fakin lol
uplati bingo
gl
+1 ide mi nakurac ova tajnovitost
xViP napisao:iamlegend napisao:Rekao bi vec da je moguce da netko drugi napravi istu pogresku.
trazis da ti pomognemo a neces objasnti situaciju... ajd se odluci... jer ovo ovako nema smisla...
Ne trazim nikakvu pomoc oko MB i love. O tome sam pricao ovih dana sa puno ljudi kojima sam sve objasnjavao i koji mi oko toga mogu pomoc vise od vas.
Trazim pomoc oko toga sto sad? Sto dalje?
+1 ide mi nakurac ova tajnovitost
Ne shvacam zato bi hrpi neznanaca pricao stvari koje su usko vezane za moj privatni zivot.
Jbg nekome to ide na kurac al meni je jako bitno sto prije naci odgovor na svoje pitanje. Takoder mislim da to jedino mogu pitati ovdje jel ostali ljudi ne razumiju kako funkcionira poker.
Zadnji popravljao xViP (25-03-2011 23:31:01)
Trazim pomoc oko toga sto sad? Sto dalje?
Tilt napisao:+1 ide mi nakurac ova tajnovitost
Ne shvacam zato bi hrpi neznanaca pricao stvari koje su usko vezane za moj privatni zivot.
Jbg nekome to ide na kurac al meni je jako bitno sto prije naci odgovor na svoje pitanje. Takoder mislim da to jedino mogu pitati ovdje jel ostali ljudi ne razumiju kako funkcionira poker.
Pa ako ništa drugo zato jer je stejk jedna od opcija....i moguće je da bi te netko od ovih "neznanaca" i stejkao.
kolko sam shvatio to nije tvoja lova tamo neg ti je neko posudio !?
cijeli BR za poker ti stoji na MB- ne vidis me al upravo se smijem,kaj svaki put kad ides igrat shipnes $ na poker i pusis na proviziji svaki put, niko nije toliko glup
mislim da MB moze zapljenit lovu samo u slucaju pranja love ili nekih drugih ilegalnih stvari
neda mi se sad vracat nazad i citat tvoje postove al cini mi se da si nes spominjao odvjetnike, LOL na to - kod odvjetnika cim udes u ured vec si u minusu 100 e, i sad ti ides k njima zbog 900e
kaj nije lakse rec,decki sjebo sam lovu jebiga,probat cu vam vratit cim prije...
eto ja sam samo napisao ono sto svi drugi misle ali nisu rekli
@ bek's, big slick (pocket rockets)
Hvala na posudenom novcu. Ovaj moj gubitak ne znaci da ce ti vi ostati bez te love. Naime kroz ovih par dana sam uspio naci nacin na koji cu vam vratit tu lovu kad smo se i dogovorili.
[ ]dobit cete lovu nazad
Druga stvar je zatraziti stake. Moje pitanje je kaj da radim?
[ ]dobit ces stejk
Baustela?
Treca stvar je odustati od pokera zauvijek.
[x]
dok decki ne potvrde da si im vratio lovu predlazem svima da ga ne stejkaju
profy napisao:koliko ti treba para da bih igrao?
PM ces dobit kroz koju minutu.
cropoker500 napisao:A sta ti je cijeli BR radio na MB ako si igrao? Inace, imas na sajtu lovu, ne...
Lova na internetu mi nije samo za poker.
-b3k's- napisao:Nadam se da ćeš što prije sredit to i nastavit igrat
Hvala. Al vidis da nista ne znam.
Moze sad neka neko misljenje o tome kaj da radim?
ajde na skype,pa da se dog..
svima treba lova.
zaj. se, ja ti savjetujem da si skupiš nešto love i uplatiš to na neki poker sajt, kreneš ispočetka grindat i mislim da možeš uspjet...kako si radio dosad, tako opet...mislim da možeš beatat bar NL10 ili sngove 5-10$
gl
Ti si stvarno malo veci kreten. Nezz sto da ti drugo kazem kad nista ne procitas i pocnes pisati sve napamet.
kolko sam shvatio to nije tvoja lova tamo neg ti je neko posudio !?
NE
cijeli BR za poker ti stoji na MB- ne vidis me al upravo se smijem,kaj svaki put kad ides igrat shipnes $ na poker i pusis na proviziji svaki put
DAmislim da MB moze zapljenit lovu samo u slucaju pranja love ili nekih drugih ilegalnih stvari
DA ili barem oni tako misle
neda mi se sad vracat nazad i citat tvoje postove al cini mi se da si nes spominjao odvjetnike, LOL na to - kod odvjetnika cim udes u ured vec si u minusu 100 e, i sad ti ides k njima zbog 900e
U kojem sam ja to uredu bio? O kakvih ti 100€ pricas? Ne moras odgovarati na to jel ne mislim tebi vise ista pisatikaj nije lakse rec,decki sjebo sam lovu jebiga,probat cu vam vratit cim prije...
Ako sam napisao da sam sredio te pare i da ce ih dobit onda tako i je. Opet ne znam od kud tebi informacija da je drugacijeeto ja sam samo napisao ono sto svi drugi misle ali nisu rekli
Blago se njima kaj imaju ovako pametnu osobu da prica u ime njih
aj bar imas lijep vokabular ak nista drugo...
gle da ti vidis da neko napise da su mu zatvorili MB i da nemoze nikako doc do para i napise da ce vratit nekim deckima pare , iz ceg sam ja pomislio da nisu tvoje i ti bi pomislio da je scammer ,sta ne?
ovo za odvjetnika je obv zajebancija jer si ga negdje spomenuo pa sam tek tolko napisao 100e jer se ne isplati njima ic za 900 jer bi te ionako oderali
nisam govorio u ime foruma , al sam siguran da je svima palo na pamet da si scammer
uostalom dobro mi je reko pocket da se ne mjesam da ce te vi to sami rjesit, eto necu se mjesat vise .. sretno u aktiviranju MB
kao 1. nediraj pukija ostat ces bez jos 900
kao 2. slikaj mail gdje pise da si imao tih 900E (to mora biti na mailu), slikaj blokirani MB, slikaj poruke koje si im slao i svi ce ti se fino ispricati!
kao 3. nediraj mi pukija!
aj bar imas lijep vokabular ak nista drugo...
gle da ti vidis da neko napise da su mu zatvorili MB i da nemoze nikako doc do para i napise da ce vratit nekim deckima pare , iz ceg sam ja pomislio da nisu tvoje i ti bi pomislio da je scammer ,sta ne?
ovo za odvjetnika je obv zajebancija jer si ga negdje spomenuo pa sam tek tolko napisao 100e jer se ne isplati njima ic za 900 jer bi te ionako oderalinisam govorio u ime foruma , al sam siguran da je svima palo na pamet da si scammer
uostalom dobro mi je reko pocket da se ne mjesam da ce te vi to sami rjesit, eto necu se mjesat vise .. sretno u aktiviranju MB
Jbg nisam mogao ne odg ti. A sad posto si pokazao da nisi dubre obj cu ti neke stvari.
Moguce. Ne mogu ti sad reci sto bi mislio o tome. Al kakav to scammer dode i trazi od ljudi koji nesto znaju o pokeru da mu kazu jel se isplati dalje igrat (tj iz pocetka) ili poceti nesto sasvim drugo? Ja nisam pisao ovo da bi se zalio ili da mi netko ponudi pare da igram ili nesto trece nezz sto ti pada na pamet.
Sto se tice odvjetnika ne vidim zasto bi bila zajebancija. U zivotu je uvijek bitno imati sto vise veza. Zasto bi mi netko blizak ili nesto slicno naplatio samo za odgovore na par pitanja? A tu je dosao taj presudni moment di sam shvatio da cu se pomiriti s MBom i ne ganjat to jel moze trajati koliko hoces a u tome periodu bi izgubio puno vise od 900€ kao sto si i sam rekao.
Mozes jedino biti siguran da si ti to pomislio.
kao
kao 2. slikaj mail gdje pise da si imao tih 900E (to mora biti na mailu), slikaj blokirani MB, slikaj poruke koje si im slao i svi ce ti se fino ispricati!