Re: turniri danas
7 mjesto 350 $
Ovo je ne dva, ne tri, ne četiri, ne pet, već ŠEST razloga zašto smo ispred svih!!!
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
7 mjesto 350 $
nice, gg.
zadnji hand
- nemam HEM ,niti bilo kakav alat ,ne koristim ni sharkscoop al evo statsi od turnira
- dobio sve flipove do ovoga [x]
-foldao gomilu premium handova preflop u nekim zajebanim situacijam [x]
-par handova igrao ko pro , a dosta kao NOOB i idiot [x]
-hvala stakeru a pogotovo TINI [x]
-BRAG - naučio konvertat hand [x]
Zadnji popravljao ivica5261 (29-03-2011 14:33:32)
Svaka cast. A sad jedno pitanje.
Jel ti se mota po glavi "koji kurac sam ja uopce pocinjao ovaj turnir??? nikad ga vise necu igrat"
Svaka cast. A sad jedno pitanje.
Jel ti se mota po glavi "koji kurac sam ja uopce pocinjao ovaj turnir??? nikad ga vise necu igrat"
pa je malo
ubio me u mozak
nemam bankroll pa mi je ok ovako kad mi netko da stake. Igralo mi se jako , al 11h je katastrofa. Inače igram cash al kako mi idu turniri mogao bi se prebaciti. 5 ili 6 stakova u zadnja dva dana 3 ITM.
Pitanje za MTT igrače:
-Koji je po vama najoptimalniji low-midstakes turnir za igrat , jer ovaj mislim da nije
-prednost ovog turnira je da stvarno imaš vremena za čekat ruku i naplatit se . al traje i traje u 10h ujutro su zavrsili
zadnji hand
-dobio sve flipove do ovoga [x]
[ ] hand na slici je flip
[x] gratz na plasmanu
$5.50 u 15h
$3.30 u 18h i 20h
$5.50 u 19h
$11 u 20h (DFG)
$11 u 21:30h
$8.80 u 22:30h
$2.75 u 23h
to su ti micro i low
$22 u 19h
$55 u 21h (DNG ali samo nedjeljom)
prije je na 2+2 znalo bit da svako malo neko otvori topic u vezi tog deepstacka i proklinje sve i svasta zasto se uopce rego na njega jer totalno ubije volju za zivotom
ja sam ft-o taj deepstack i to nedjeljni.. Na ft sam stigao oko 6 ujutro ja mislim, a ispao sam oko 9 ujutro negdje 7-9 ne sjecam se tocno mjesta. U 18:30 inace pocinje
ja sam ft-o taj deepstack i to nedjeljni.. Na ft sam stigao oko 6 ujutro ja mislim, a ispao sam oko 9 ujutro negdje 7-9 ne sjecam se tocno mjesta. U 18:30 inace pocinje
ma biži , neznam da li ću ikad više taj igrat
@stu : da, znam nije flip , call-o je pola stacka na wet board, s poket pair , bez draw-a i pogodio 2 out... taka igra rekao bi jedan naš forumaš
Zadnji popravljao ivica5261 (29-03-2011 16:48:03)
@stu : da, znam nije flip , call-o je pola stacka na wet board, s poket pair , bez draw-a i pogodio 2 out... taka igra rekao bi jedan naš forumaš
ma problem je sto nisam odvrtio hand nego samo vidio sliku, moja greska kasnije sam skuzio ironiju
Ovaj turnir je indeed sick. Jbt, 12h igre za $350. Podsjetio me na onaj ME ceecoop-a.
Ivici svaka čast na igri (i živcima). A Tina je Tina i moš je j*bat
prijava odnosno registracija za objavu odgovora