Tema: Veliki humanitarni turnir u Zagrebu
Velika nam je čast pozvati Vas na humanitarni turnir 27.12.2009. u kasinu Cezar u Zagrebu. Upad na turnir iznosi 400+40kn i kompletan prihod turnira namjenjen je za pomoć udruzi Hrabro Srce.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Velika nam je čast pozvati Vas na humanitarni turnir 27.12.2009. u kasinu Cezar u Zagrebu. Upad na turnir iznosi 400+40kn i kompletan prihod turnira namjenjen je za pomoć udruzi Hrabro Srce.
svaka čast organizatorima!!!!!
Hvale vrijedan potez... Nadajmo se da je ovo korak naprijed da se pokeru napokon i kod nas pristupi kao sportu
Još jednom Vas pozivamo na veliki humanitarni poker turnir koji će se održati 27.12.2009. u 20h u kasinu Cezar u Zagrebu.
Upad na turnir iznosi 400+40kn i kompletan prihod turnira namjenjen je za pomoć udruzi Hrabro Srce i akciji "Dom daleko od doma".
Brojni pokrovitelji su se potrudili za bogate nagrade...
Molim da mi kažete jel se moze ulaznica za main event zamjeniti ili prodati jer nisam u Zgb- kada se odrzava turnir?
Igralo je 62 igrača i skupilo se 24.800 kn za akciju "Dom daleko od doma".
Svaka cast.
dobar odaziv, bas mi je zap sto nisam prisustvovao tome dogadjaju!
čestitke svima
Aha, a neki su već nakon 15 minuta bili za šankom
hehe bit ce bolje Gorane...tebi vise lezi online igra nego live, ko i svima online grinderima
hehe bit ce bolje Gorane...tebi vise lezi online igra nego live, ko i svima online grinderima
Ne znam baš na temelju čega si to zaključio. Na live igri je daleko slabija konkurencija kombinirana sa mnogo više dostupnih informacija i puno većim time bankom, jedini problem je malen broj ruku odigranih na sat. A kako sam izletio sa turnira ne smijem komentirat jer ću bit dužan rundu ekipi
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora