Evo kratkog reporta s turnira:
- na turniru je nastupilo 195 igrača, prizepool 97,5k eura, 1. mjesto 30k, 18 mjesta itm
- struktura je dobra, početni stack 20k, leveli 40min
. ispao na kraju 63.
- prvi dan je dobro počeo, uz ispod avg handove sam se uspio poduplati u prva 4 levela - najjači handovi u tom razdoblju JJ (uspio ga naplatiti, T high board), TT (3betao i nacio na 4bet, talijan pokazao AA)
- poslije večere, katastrofa - 5 levela card dead, jednom dobijem AA i taj put dealerica napravi missdeal - završio prvi dan s 21k, avg 39k
- drugi dan počeo s 400/800/100 levelom - foldam nekih 20-ak handova, onda konačno preseljenje na drugi stol; 10-ak handova poslije u SB dobijem KK, CO rejza, ja shovam i on plati s 88 - 2x up na 37k; uzmem još jedan 3way pot i dignem se na 55k
- par handova poslije opet me presele, dignem se na 65k, platim shortija s TT, on ima AK i ja naravno gubim flip, padam nazad na 36k
- dosta dugo sam se vrtio oko 40-45k, onda se na blindovima 1k/2k/200 dogodio sljedeći hand:
UTG limp, +1 rejz na 10k, fold, ja imam QQ i shovam 42k, fold, CO all-in 27k, 2 folda, BB all-in 34k, +1 plaća; handovi - +1 QQ, ja QQ, CO KK, BB 65s; board se izvrti 87AJ4, BB se učetverostruči, CO ispadne i ja ostanem na 4bb
- par handova poslije gurnem Q9s UTG, dobijem 2 calla, jedan od njih ima KK, ja za river imam gutshot koji me promaši
Igrao sam TAG, nijednom suckoutao, jedini flip drugog dana izgubio, ali protiv coolera nema pomoći... a sam sam si kriv da ne znam dobiti flip ili suckoutati.
Turnir je inače odličan i po sporoj strukturi i po (ne)kvaliteti igrača, više od pola fielda su bili talijani tako da ga definitivno preporučam. Organiziran je okvirno 2 puta godišnje.