Danas sam imao velikih problema sa HM, stalno je stekao, a par puta sam imao problem i sa pokerstars, mozda je bilo do internet veze, uglavnom rezultati od danas koje prikazuje HM nazalost nisu tacni
Sta god da uradim i dalje pise da 5 turnira nije dovrseno iako sam ih odigrao prije 7-8 sati, uglavnom ovih 5 turnira ne ocitava i pokazuje ROI -6,4% i -12,82$
Tacan rezultat je +0,39 centi i na osnovu toga ROI je na nekoj pozitivnoj nuli
Znam da ce mi ovaj netacan rezultat i negativan ROI kvariti statistiku sto mjesecnu sto neku drugu ali ja nemam vise nikakvu ideju kako ovo ispraviti, pokusao sam handove od danas rucno importirati iz foldera ali nije pomoglo, sta je tu je
Ono sto je mozda zanimljivo u danasnjoj igri je to da sam na pocetku dozivio veliki i vrlo cudan down, tacnije prvih 9 turnira sam sve i jedan izgubio i najbolje mjesto na tih devet turnira je bilo deveto
2 puta AA, 2 puta JJ, 2 puta AK i po jednom QQ, AQ i 88, ovaj zadnji odigran na flopu nakon pogodjenog seta, tako da sam se ostatak dana izvlacio iz minusa i na kraju uspio i odmah nakon toga sam sve ostavio da nebi opet naletio na neki ludi down jer mi je down-a za danas bilo i viska