Tema: glup ili hrabar?
sa low parom on nebi zvao flop bet, nisam bio siguran gdje ga stavit?as u boji,slabi kralj u boji možda najizglednije?
šta se tiče moje igre,koliko je isplativo, ako uzmemo u obzir da je protivnik TAG?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
sa low parom on nebi zvao flop bet, nisam bio siguran gdje ga stavit?as u boji,slabi kralj u boji možda najizglednije?
šta se tiče moje igre,koliko je isplativo, ako uzmemo u obzir da je protivnik TAG?
sumnjam da je foldao K zato da si vjerojatno imao najbolji hand...
River si mogao c/c
Glupost je govoriti da je mogao c/c jer tu on moze betati i value i bluff i u vakumu ne mozemo callati. Trebao si foldat preflop i ne betat flop i ne bi se doveo u marginalnu situaciju. Ja bi vec betao river kad sam betao flop i turn jer ima drawowa.
Glupost je govoriti da je mogao c/c jer tu on moze betati i value i bluff i u vakumu ne mozemo callati. Trebao si foldat preflop i ne betat flop i ne bi se doveo u marginalnu situaciju. Ja bi vec betao river kad sam betao flop i turn jer ima drawowa.
U vakumu on tu nema šta puno betat na riveru. 6 i jakog kralja (kojeg nema).
Znači betao bi river da ga potjeraš sa drawa?
Da, jer moze imati i slabog kralja, a rijetko ima jaki K, a jos rijede nest jace od toga. Znaci kad smo vec betali turn.
ne znam
river check, i onda call njegov bet... nemaš šta betat river jer će te s jačim handom kolat, slabiji će baciti... a ako checkiraš daješ mu priliku za blef, a to mu je jedini način da osvoji pot
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora