Tema: problem sa lucky ace pokerom
Neki dan sam depositao 400usd na lucky ace poker koji mi se ucinio ok na prvi pogled, iako sam ukucao vas promo cod izgleda da sam se negdje zajebao jer nisam vidio da igdje postoji taj rakeback od 36posto (ili ne znam naci).
Uglavnom, dobio sam odmah 500usd na racun, tj. 25 odsto bonusa na first deposit unaprijed a ostalih 300 dobijes za mjesec dana kad ocistis nekih 3000 bodova.
Razocarao sam se kad sam vidio da sam za nekih 4-5 sati igre na nl 50, na 4 stola, i gdje je igra bilo prilicno loose uz to, dakle-dosta rakea... oslobodio tek nekih 50-ak bodova.
Kako sam shvatio da se moras mjesec dana ubiti od igranja, odlucio sam da povucem pare.
Ostalo mi je 482 dolara, isplatio sam 382, jer naravno znam da onih sto njihovih ne mozes dici.
Poslali su mi mail da ce withdraw rjesiti cim prije, ali da mi nude neku opciju da to reversam i nastavim igrati, blabla....
Proslo je par dana, jos malo sam igrao sa tih 100 dolara i onda su mi oni, umjesto da vrate pare na mbookers, vratili 382usd na bankroll, iako nista nisam dirao.
Sto sad raditi, jel ja tu uopce mogu povuci pare prije nego oslobodim te 3000 bodova, ili moram igrati dok ne izgubim...........