Re: Opčenita pitanja za HM
HEM mi razlicito pokazuje winnings kad idem na sessions i kad idem na reports.
Ima neko ideju zbog cega?
Svi filteri su iskljuceni
Jedan računa razlike u valuti, drugi ne..
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice Natrag 1 -¦- 19 20 21 22 23 -¦- 40 Naprijed
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
HEM mi razlicito pokazuje winnings kad idem na sessions i kad idem na reports.
Ima neko ideju zbog cega?
Svi filteri su iskljuceni
Jedan računa razlike u valuti, drugi ne..
@ivica: reci šta ti nije jasno (u temi o HEM-u)
e moj defable , odlučio sam da ću par dana se sam zajebavat s HEM-om prije nego počnem išta pitati , tek sam ga danas skinuo i trenutno sam bez love na starsu tako da nemogu neke stvari vidjeti u praksi kako radi.
- Kao što si možda primjetio često tražim stekanje za low-buy in turnire . Sa HEM-om najeravam pratiti statistiku za te stakane turnire i za NL10 koji namjeravam igrati ako se zaradi ponešto.
- Znači zbog vlastite evidencije a i zbog potencijalnih stakera ću koristiti HEM
- Nisam imao opciju save hand history na Starsima pa sam sada zatražio od supporta da mi pošalju u HTML formatu cijeli history jer je taj format za HEM. Poslali su mi u .txt formatu
- Kad biram Auto input folders da li ću ostaviti ove koje mi je HEM ponudio ili da namjestim da mi save-a hand history u neki drugi folder na nekoj drugoj particiji a ne na C disku.
-Šta da radim sada s ovim txt filovima , to mi ne može pomoći moram im ponovno slati mail i pitati da šalju u HTML formatu ili ?
Za početak to su neke nejasnoće , ne sumnjam da će bit još puno pitanja
Zadnji popravljao ivica5261 (28-04-2011 23:55:30)
Tamo di uključiš autoimport imaš opciju "import from folder". Klikni na to i daj mu putanju do foldera di se nalazi taj .txt file. Ne kužim kako nisi imao opciju Save HH na starsima, imaš ju u opcijama na PS.
Za početak si postavi osnovne statse, ovako nekako:
VPIP | PFR | 3BET | FoldTo3Bet
CBet | FoldToCbet
Ako još nešto nije jasno, pitaj.
očito se može importati u HEM i s txt filovima jer sam sad uspio nešto i pojavilo mi se 3k handova imporatnih .To je bio jedan od nekoliko filova koje sam dobio od starsa.
- Neznam zašto ali u totutorial-u koji sam čitao pisalo je da obavezno bude u html formatu.
Jedna nepoznanica manje
Ne kužim kako nisi imao opciju Save HH na starsima, imaš ju u opcijama na PS.
Ma ja sam ti noob što se tiče poker alata , al vidim da je zajebano bez toga . Hvala ti na pomoći .
Još jedno pitanje :
- Da li se tournament summary i hand historiy od casha sejvaju u istom folderu ili u dva zasebna ( ovo je vjerojatno preglupo pitanje al eto)
- Ja sam to ovako podesio:- Na D-disku sam napravio folder Hand history
- U njemu dva foldera - cash i turniri
Stavio sam u starsima da mi tamo save-a ,u jedan hand history a u drugi tournament summary . Isto to sam namjestio i u HEM pod Import folders
jel to ok?
Zadnji popravljao ivica5261 (29-04-2011 00:11:35)
Je, to je ok. Nije bitno gdje su folderi, bitno da ih Starsi sejvaju i da si postavio u HEM-u da ih importa.
Kad palim Hem izbaci mi poruku : Holdem manager needs to make some database changes to take advantage of Holdem vision tab analysis.
- Da li da stisnem update database. Imam crackirani HEM . Jel to nekakav update koji će mi poremetit nešto jer se crackirani HEM nesmije updatat ili je to nekakav drugi update. A bokte neam pojma
Klikni na update, nema to veze sa verzijom HEM-a.
-Mislim da HEM radi kako treba , igram trenutno SCOOP freeroll , importa mi normalono sve handove , HUD radi - trebao sam namjestiti prefered seat - stavio sam sve na jedan i malo s mišom pomjerit statse.
- Nisam namještao hud nego sam ostavio kakav je default... Javim se opet ako bude problema .
Tnx defable.
Aj mi samo reci šta ću s onim Update database.
Zašto mi na turniru na starsima ne prikazaju statse?sve je namjesteno kao i na drugim stranicama gdje radi i importuje handove i prepozno je stol na table manageru ali ih nece pokazat?
Zašto mi na turniru na starsima ne prikazaju statse?sve je namjesteno kao i na drugim stranicama gdje radi i importuje handove i prepozno je stol na table manageru ali ih nece pokazat?
jel moze netko pomoč,depoziro bi a teze mi je bez HM-a igrat
ja sam početnik i imao sam sličnih problema. Zaboravio kad sam palio HEM stisnuti start auto import pa mi je u table manageru sve pisalo 0 . Provjeri to , ako nije stavi i na starsima i na pokerstarsu isti prefered seat (1. npr.) za 6max, FT itd , sve stavi 1.
a da probas pod use for oznacit sve one kvadratice?
jesam ali i dalje nece,importuje handove i prepozna stol na table manageru ali neda mi u njema da idem na onom find table pa da crveni kvadratic stavim jer kaze da je stol vec kao nadjen,a statse nece prikazat jednostavno
Ne importa mi sve handove. Odigram session od 2 sata i upalim hem zadnjih 20 minuta da mi importa handove i on importa samo zadnjih 100 handova. Zadnjih 6 sessiona sve crveno, lol! Bar nam da curim kad je session pri kraju.
Na Nordici mi HUD radi za cash,ali za mtt i sng ne radi...zna li netko zasto?
moras vjerojatno u table manageru ici na table finder i onaj crveni kvadratic prebacis na stol i onda radi
tak je bar meni bilo,isti problem
PROBLEM....sav hand history sa PokerStarsa mi se sprema u obliku .txt file, a to mi HoldemManager nece ucitati, negdje sam procitao da to treba biti u HTML formatu..e sada zna li tko kako da to promijenim??
moras vjerojatno u table manageru ici na table finder i onaj crveni kvadratic prebacis na stol i onda radi
tak je bar meni bilo,isti problem
Rijeseno! Thanx!
Sve mi normalno radi, samo što mi statistiku za stolom pokazuje za 8 igraća a za stolom ih je 9. kako da to popravim, možda sam slučajno odvukao statistiku nekog igraća van stola i sad svaki put nemam statistiku za jednog igraća. help...
Sve mi normalno radi, samo što mi statistiku za stolom pokazuje za 8 igraća a za stolom ih je 9. kako da to popravim, možda sam slučajno odvukao statistiku nekog igraća van stola i sad svaki put nemam statistiku za jednog igraća. help...
a da probas pod use for oznacit sve one kvadratice?
hand converter na forumu mi neće da prihvati ruke iz HEM-a koje sam odigrao na IPK (poker770,titan...) ostale handovi uredno rade
Ekipa, imam jedno pitanje u vezi HEM-a (posto sam ga tek poceo koristiti)
On mi ponekad pokaze karte koje je imao protivnik, iako ih je on muck-ao, pa ih ja nebi smio vidit. Jeli to moguce ili sam ja nesto krivo shvatio?
Thanks!
i ja sam početnik s hem-om al mislim da ti pokazuje njegove katre kad dođete do showdowna.