Ja sam išao malo vadit mast realovcima. No hard feelings
Ako pričamo objektivno ja se u potpunosti slažem s
rounder1984 napisao:Ja sam realovac, al pobjeda barce je zasluzena. Do iskljucenja pepea, bila je po meni ravnopravna utakmica bez obzira sto je posjed lopte bio 70:30 u korist barce. Pepe iako je drvosjeca, nije morao biti iskljucen, al eto. Nakon iskljucenja real je popizdio, messi im je utovario odlican prvi gol i to je bilo to. .
Onaj start nije za crveni , jebiga to ti je sudačko uvjerenje. Presmješne su mi teorije da se Barca gura od Uefe, Unicefa, UN, NATO , EU itd itd... Nije bitno za koga netko navija ali mislim da bi se trebali složiti da Barca zadnjih par sezona igra najbolji nogomet ikada.
Šlažem se da je Chelsea debelo zakinuta u onoj utakmici i Irci nisu otišli na SP zbog Henry-eve ruke , a jebeš ga to su sudačke pogrške , zar stvarno vjerujete u teorije zavjere i da Barca ima poseban tretman.
Ne vidim u čemu je problem ako kažem da posebno ne volim Real , jebiga nemogu protiv sebe. Netko nevoli Hajduk , netko Dinamo ja nevolim Real.
Što se tiče proračuna ,dugovanja, potrošnje na pojačanja itd. mislim da je preglupo razgovarati jer su svi klubovi prezaduženi i godišnje previše troše itd. itd. Ja sam da se uvede Salary cup u nogomet , al to je neka druga priča.
Da skratim Adiós Galácticos
Zadnji popravljao ivica5261 (28-04-2011 18:03:21)