Tema: Lockdown
Razmisljao sam ovaj topic prvotno staviti u podforum "Projekti" i jos uvijek dvojim da li bi to bilo bolje ili ne. Zasto? Iskljucivo zbog toga da ako se netko odluci na slicnu stvar da ima gdje potraziti "inspiraciju".
Inspiriran nedavnim gledanjem 2months2million (koju eto nisam gledao do pred neki dan) i prvim Anskyevim lockdownom, odlucio sam isprobati isto. Inace kad sam u downswingu prakticiram stoploss strategiju, ali smatram da ima itekakve logike odigrati sto je moguce veci volumen i na taj nacin variance nategnuti na pozitivnu stranu.
U cemu je frka? Pa nema frke, osim sto u rekordno malom sampleu imam retardiran run koji kaze da sam 17 buyinova u minusu po Sklansky bucksima na brojci od 15-ak tisuca hendova. Jos bih morao pogledati koliko lose runnam po G-bux (dakle hand vs range), ali vjerujem da bi se i tu naslo nekoliko buyinova.
Stoga sam odlucio da sutra, odnosno ponedjeljak 28.12., provedem u lockdownu dokle god me posluze oci, mozak i ostale tjelesne funkcije. Sreca u cijeloj prici je sto zbilja nisam sklon tiltanju, a i igram 9 stolova u svakom trenutku pa ta cinjenica pomaze.
Cilj ovog lockdowna je da pokusam u XY sati vratiti sto je vise moguce izgubljenog novca, tj. ako je ikako moguce napraviti toliki volumen da budem break even.
Update mozete ocekivati tamo negdje utorak ili srijedu, posto je mi je ovo prvi put da radim nesto ovako i vjerujem da cu biti iscrpljen do boli.
Ne moram ni napominjati da primam sve savjete na ovu temu, tako da hvala unaprijed.
Roba, moderator ti je sramota.