Tema: 24sata i Texas holdem video
Zanima me šta kažete na njihov prvi dvd o pokeru? Jel tko kupio? Jel se isplati to kupit za nekog ko je početnik u pokeru? Čini mi se ok...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Zanima me šta kažete na njihov prvi dvd o pokeru? Jel tko kupio? Jel se isplati to kupit za nekog ko je početnik u pokeru? Čini mi se ok...
Ja sam kupio prvi dvd. Gle odmoci ti nemoze, ima korisnih stvari...! Ali ako nisi totalni pocetnik mozda bi ti valjalo izbjeci prvi dio jer je stvarno za pocetnike pa ces ustedit 39kn...tak da o tome odluci sam...
pa mislim ono kakvi ste vi to balkanci .. pa to se odma radi DVDrip i posta na net
da...bilo bi dobro još kad bi netko dao link tog dvd ripa...
Ja sam kupio prvi dvd. Gle odmoci ti nemoze, ima korisnih stvari...! Ali ako nisi totalni pocetnik mozda bi ti valjalo izbjeci prvi dio jer je stvarno za pocetnike pa ces ustedit 39kn...tak da o tome odluci sam...
Ok, hvala! Budem onda uštedio prvih 39 kn. Idući kupujem.
imas u kioscima, trazis dvd texas hold'em skola pokera - 24 sata...
Nemože se izripat a da ima nekog smisla, jer ima nekakvih testova i interaktivnih dijelova na DVD-u.... Jedino da dignem cijeli DVD, ali ajde, za pokerpro.com.hr bi to napravio ako ima dovoljno zainteresiranih. Puno je to posla... oko tjedan dana uploada....(i skoro isto toliko downloada ako nemate premium account na rapidshareu) recite dali bi to stvarno htjeli i ja ću se potrudit da to dobijete iako mi se to stvarno neda.... previše posla za ništa...
Za apsolutne početnike DVD i nije loš, ali za one koji znaju imalo igru sa pozicija i preflop igru - njima ne treba
Mah nema smisla šteta vremena i resusrsa ... ima i previše na netu početničkih vide-a ... samo sam se šalio (kao)
Bok ljudi! Kupil sam drugi dio dvd("Texas holdem-napredne tehnike-znanje,iskustvo,vjestina") i preporucam ga samo ako si početnik(Ivanhr) u poker. Mislim da su samo najosnovnije stvari prikazane... ode lova u prazno barem za mene...
Da, kupio sam ga da vidim šta ima. Nije nešto posebno i dosta je kratko...
jel ima gdje za skinut prvi, drugi i treći dio ?
uštedi muke i megabajte i ne skidaj
Imam ja DVD 2. Kupio sam kad je izasao da vidim sta ima, al mislim da su to osnove, a ne napredne tehnike.
Stvarno ne znam sta onda ima na DVD 1...
Uglavnom, ne postam zbog toga, nego ako ima neko tko smatra da mu to treba i smatra da ce mu to koristiti, ja mu ga posaljem potpuno besplatno.
Molim samo da me ne trazite onako bezveze, samo zato sto je bespla, da vam saljem, jer mi se fakat iz tih razloga neda ici do poste...
a to je uprincipu ista stvar da vas nauce igrat nogomet preko 1. dvd It will not happen
Ja sam bacio oko al imao sam osjecaj kao da mi prikazuju gradivo predskole a ja sam na faksu
izasao je novi DVD br3. Turnirska strategija ili tako nesta.ista cijena,ako je netko uzeo neka napise recenziju.ja sam uzeo zadnji dio i nisam bio previse odusevljen.ako se u dvd br.2 radilo o omjeru pota i ruku,sto je onda bilo u dv 1?
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora