Tema: eo i za mene nesto....
e tek sada pocinje party...(nije neka lova, al sada barem imam pristojan bankroll)
Zadnji popravljao Freeshooter1 (19-05-2011 09:25:01)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » eo i za mene nesto....
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
e tek sada pocinje party...(nije neka lova, al sada barem imam pristojan bankroll)
Zadnji popravljao Freeshooter1 (19-05-2011 09:25:01)
a nije ni neki buy in da bi bila neka lova...
Pa za to si i igrao, kaj se žališ...
Zadnji popravljao dsaw91 (19-05-2011 09:45:28)
Dobar rezultat, čestitam!
di si li zakljujcia da se covik zali, pa vidis da je u hvalisanje topic, a ne u zaljenje .
gg freeshooter1
nije da se zalim, nego obicno kada se neko hvali, hvali se sa nekim vecim dobitkom...
a nije ni neki buy in da bi bila neka lova...
Pa za to si i igrao, kaj se žališ...
hvala..
Dobar rezultat, čestitam!
lipo brate..iskrene cestitke...govoris da nisu neki pinezi ali za 1$...very nice...
Čekaj malo...
Stejkam te 17.05. za te turninrčiće i ti mi napišeš da si igrao neke s'n'g-ove i da nemaš vremena za turnire i onda se još ovdje pohvališ?
Gore se vidi da si igrao 17.05.
Btw od 17.05. imaš na s'n'g- ovima profit oko 0$ a poslao si mi 16. nešto kao 80% posto od profita na njima.
Ne znam dali si znao, ali sve se da provjerit.
Zadnji popravljao salemetal (19-05-2011 11:37:21)
e sad me skroz zanima tko ce se vise usuditi stejkati ekipu za <10$ turnire
Čekaj malo...
Stejkam te 17.05. za te turninrčiće i ti mi napišeš da si igrao neke s'n'g-ove i da nemaš vremena za turnire i onda se još ovdje pohvališ?
Gore se vidi da si igrao 17.05.
Btw od 17.05. imaš na s'n'g- ovima profit oko 0$ a poslao si mi 16. nešto kao 80% posto od profita na njima.
Ne znam dali si znao, ali sve se da provjerit.
HAHAHA kakav FAIL
]e tek sada pocinje party...(
evo ga i detektiv fable da raskrinka jos jedan misteriozan slucaj na uvijek napetom pokerpro forumu. go dfable!!
šuteru lopove
i sendaj covjeku njegovih 256 dolara nemoj glumit majmuna
...(nije moja lova,
fyp
i sendaj covjeku njegovih 256 dolara nemoj glumit majmuna
[ ] glumit
Zadnji popravljao dfable (19-05-2011 12:01:20)
mislim da se lako moze naci lika preko ip-a i tako doc do adrese stanovanja, pa nismo forum kulinarka da ne znamo se sluzit internetom
e sad me skroz zanima tko ce se vise usuditi stejkati ekipu za <10$ turnire
this !!
hahaha...ja sam isto mislio da imas neki bankroll, jer ni ja ne igram na tiltu, tako da nemam kako prebacit novce na tvoj account.....
[ ] prebaciti novce
evo ti moj mail...freeshooter1@live.com..
Ako oces mogu ti poslat plan kako cu te zajebati...
fyp
prijava odnosno registracija za objavu odgovora