Re: Stake
dfable napisao:SICK! Stvarno si rasturao, što jest jest.
nekužim šta bi ova slika trebala pokazivati...
se slažeš samonom ili ne ?
Pa jesi pogledao sliku!?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
dfable napisao:SICK! Stvarno si rasturao, što jest jest.
nekužim šta bi ova slika trebala pokazivati...
se slažeš samonom ili ne ?
Pa jesi pogledao sliku!?
Trenutno mi nisu pare bitne u životu ,iskreno volio bih da imam neki bankroll na nekom od poker siteova ,al igram ove sugave freerollove i nadam se najboljem
sick life..
rudy988 napisao:Plati pivu u gradu i objasnit cu ti sve sto te zanima !(ako kuzis HU i shvacas da nisu bitne karte vec psy game) !
hahahaahhahahaah. a jebenti sad bi ovo isto stavia u potpis
sad se ne možeš odlučit a nije fora ak staviš oba
@ Tonac
Ovaj sistem je genijalan ako imalo razumiješ HU kao igru,znaš iskorištavati poziciju i igraš vrlo vrlo Loose , I to jako aggresive !
Naravno sve u granicama pot odsa,vrlo rijetko overbet !!!
A što je najgore netreba ti onak za 20 buy-inova kao za cash ili druge SNG turnire da bi krenuo s time u pobjedu.... za ovaj sistem (2-5-10) pa dosta ti je jedno 50-ak dolara, i u roku tjedan dana samo se duplas
Nisam se previse bavio HU igrom tako da necu pokusavat taj sistem.. ali ako je stvarno toliko djelotvoran ne kuzim zasto nisi od prve/druge uredske place uplatio na neki sajt i zarađivao. Iskreno da ja sa takvom lakacom mogu zarađivat ne bi gubio vrijeme na freerollove a bome ni stakeove neznam, ali savjetujem ti da se vratis pokeru ako je stvarno tako kako kazes
rudy988 napisao:@ Tonac
Ovaj sistem je genijalan ako imalo razumiješ HU kao igru,znaš iskorištavati poziciju i igraš vrlo vrlo Loose , I to jako aggresive !
Naravno sve u granicama pot odsa,vrlo rijetko overbet !!!
A što je najgore netreba ti onak za 20 buy-inova kao za cash ili druge SNG turnire da bi krenuo s time u pobjedu.... za ovaj sistem (2-5-10) pa dosta ti je jedno 50-ak dolara, i u roku tjedan dana samo se duplasNisam se previse bavio HU igrom tako da necu pokusavat taj sistem.. ali ako je stvarno toliko djelotvoran ne kuzim zasto nisi od prve/druge uredske place uplatio na neki sajt i zarađivao. Iskreno da ja sa takvom lakacom mogu zarađivat ne bi gubio vrijeme na freerollove a bome ni stakeove neznam, ali savjetujem ti da se vratis pokeru ako je stvarno tako kako kazes
Evo sad si bas sredjujem deal za sitne pare , jos nisam dobio plaću a trošim ko konj
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=6328
I uploadat cu na site za mjesec dana kolko para imam ,te cu svaki dan ctrl+prtcsr okinut
@Ljava
a sto se tice stejkanja , nis od tog frende,jbga sam cu si izgradit carstvo ( nisam si mislio uplacivat al sam shvatio pisuci sve ovo da mogu sve sam) !
Zadnji popravljao rudy988 (15-06-2011 17:32:07)
ot rudy šta se desilo sa sistemom nakon ove planine
Zadnji popravljao cropoker500 (15-06-2011 17:40:34)
rudy svaka ti čast za 15k! možeš ti to ponoviti !
ot rudy šta se desilo sa sistemom nakon ove planine
spustio mu se
hoces otvoriti i svoju temu da mozemo sve pratiti?
AK hoces ti je otvori !
ja cu vas rado obavjestavat o svom uspjehu !
a sto se tice tih 15k !
neznam da li sam se zajeb or sta al sam dignuo to na razne siteove , valjda stars nije bio tolko isplativ koliko drugi , nemam pojma ;
A svi vi koji ste si moje uzrecice stavili kao sig. , +1 , + piva , + coaching & training every 2 week !
greets all
loool rudy majstore!
Žao mi je što ću te morati razočarati, ali još par ljudi koristi taj sistem.
Mislim da je jedina razlika u tome što, sa samo 3-4 poraza u godini dana, tebi to ide puno bolje nego njima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Martingale_(betting_system)
Em što me puklo u glavu ono jebeno sunce danas na poslu + ste me sada išamarali sa ovim topicom. Čitam i ne mogu vjerovati šta nastane iz ničega. Ništa, vidim da ću morati češće davati stakeove od 97$ jer je jako zabavno EPIC haha
Rudy majstore, odsutaješ ili? Ako si stvarno u mogućnosti, savjetovao bi ti da si uplatiš sam, a ako si spreman, javi da se dogovorimo.
Kao što ti je netko napisao u topicu, sistem o kojem pričaš je skraćena verzija Martingalea koji obično koriste kockari u casinu ili ekipa po kladionicama. Osobno, imam frenda koji je popušio preko 15 soma dok nije shvatio da treba stati sa "duplanjem" hehe
Anyway, s obzirom da si se prvi javio, nemam ništa protiv da ti dam (samo se moramo dogovoriti za min. gararantirani iznos koji mi vraćaš), a ako ne, javio mi se drugi član foruma pa ću dati njemu. Javi da znam...
E da, želim da ako pristaneš, otvoriš topic u projektima da svi pratimo napredak
kad pomislis da si sve procitao, prosao drmarce, curice, luda stejkanja i ostalo dodje ovaj biser
majstore svaka cast, s gustom cu uzeti dio kad budes prodavao dijelove za turnire ili sngove
posto coaching?
ako kuzis HU i shvacas da nisu bitne karte vec psy game
ali fali mi to psihičko nadmudrivanje i ta psihološka igra.
Ako nisi znao postoji coldrex challenge, hu i borba do krvi. coldrex je inace hu specijalist koji vise njeguje tight-passive igru sa dosta overbetova ali bez min-rejza!! svi bi ovdje gledali taj epsi dvoboj, trebao se odrzati challenge izmedju coldrexa i krissa ali zbog neznam cega nije to bilo, e pa majstore ti ga izazovi na dvoboj!!!!