Re: Headache zvani supak
mora na slici bit andrej ilišin jer je to sa facea
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
mora na slici bit andrej ilišin jer je to sa facea
ja ću ti reć nešto, nisam faca niti slično, al da mi drmneš pare i da znam ko si, ili bi nekak izvuko pare ili bi ti razbio auto i nabio 10 puta veću štetu, nikad nisam ukro al sam alergičan dok mi netko uzme moje, opčenitto mrzim nepravdu
hebote cigani su mi patike ukrali pa sam ujutro u šest se vozil po gradu s šipkom pod sicem, i drugi dan s bratićem po varaždindkom hreliću .....
mamu im svima lopovima, najzadnja gamad, pa ja jebote ne bi mogo spavat na njegovom mjestu...
al ćuj možda lik je neki fijozo pa ga boli taki ...., al brijem da ovi kj ga znaju bi to znali pa se ne bi upuštali u sheme s njim
Ma naravno, ak je s facea. Ja trenutno imam 10-ak Bon Jovija za prijatelje, samo se drukcije zovu.
hahaha
lol pa slika nije bitna, bitno da se zna ime i prezime i gdje zivi..
31000 Osijek, Vranska 15
TELEFON
(031) 50 70 70
ma šta ste zapeli za sliku, vama on ne izgleda ko neko ko beata NL2, ko da je to IMALO važno...
Meni se doslovno digao zeludac dok ovo citam. Nisam znao da je prevario toliko puno ljudi. Ne znam ga osobno, ali sam prije godinu, dvije cuo da ima neki novi igrac iz Osijeka i da je dobar. Cak sam pomislio, sudeci po pricama nekih ljudi koje cijenim, da ce me nasljediti u jacoj igri. Kad ono katastrofa od covjeka.
Mi sad ovdje govorimo vec o velikoj lovi, kad zbrojim sve ljude, moje prijatelje i poznanike, kojima znam da je ukrao novac, ispada nekih 30k dolara. A to je samo ono sto ja znam. I strasno me zivcira sto je iz Osijeka, strasno. Sramota. Uzeti novac od svojih poker poznanika, prijatelja, na takav podmukli nacin je za najvecu osudu.
Croman, dobro je da si ovo sve napisao, ako nista, zbog drugih.
Zadnji popravljao moremore (17-06-2011 16:44:50)
Lik je ocito smece od covjeka, cifre za koje je sjebao ekipu nisu male, imate njegovo ime i prezime, njegovu sliku i adresu..
Ne vidim di je problem..
Lik je ocito smece od covjeka, cifre za koje je sjebao ekipu nisu male, imate njegovo ime i prezime, njegovu sliku i adresu..
Ne vidim di je problem..
+657484393997439769067897
i po 2+2 je krao ljude tak da je i vise
pa u cemu je problem. Pa problem je sto mu zakonski nemozes nista.
@ chilin, ne misle oni na zakon, a i da mu možeš to nije prava opciija, zakon bi ga okinuo radi sebe pa ti prijatelju poslije privatno tuži i zajebaji se, samo izgubiš vrijeme, presporo kod nas u rh.....
andrew mu je bio nick prije...
ovo mi je preodvratno, ja znam da je mene sjebo da bi s par frendova otišo na izlet do Osjeka, jer ako nešto mrzim to je da neko radi budalu od mene....
nadam se da će što prije bustat...
ak nema neke veze opasnije, nađete svi zajedno nekog, date nekoliko somova i dobijete veći dio para nazad.
Ime: Andrej Ilišin
Slika:
To je zapravo Alen iz 1. Big Brothera, kak sam ga skužio!
najbolje da se dogovori ubojstvo na javnom internetskom forumu
bilo bi dobro da se ne radi sranje od topica sa zajebancijom i slikama bigbrothera, radi se o ozbiljnoj stvari koju je napravila jedna picka.
hahahah pa kako si mu dosao do vozacke???
Sta drugo reci nego.......BLJAK!!! Nije on vrijedan ni trošenja šaka...
inače...prijevara je po hrvatskom zakonu jos uvijek kaznjiva.
Zadnji popravljao zamorano11 (17-06-2011 17:46:15)
ako se ne javlja na skype i sranja nazovite ga na kuću, il na mob... zanima me jel ode valuta kune ili dolari croman?
ako se ne javlja na skype i sranja nazovite ga na kuću, il na mob... zanima me jel ode valuta kune ili dolari croman?
think again
Zadnji popravljao zamorano11 (17-06-2011 18:01:14)